JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μότζι: "Η Γιουβέντους είναι το φαβορί και φέτος, πιο ανταγωνιστική η Φιορεντίνα"

Ο Λουτσιάνο Μότζι συνηθίζει κάθε καλοκαίρι να κάνει προβλέψεις για σεζόν που θα ακολουθήσει και μέχρι τώρα βλέπει κόντρα Γιουβέντους-Φιορεντίνα για τον τίτλο.


Ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους μιλάει κάθε χρόνο για τις μεταγραφές που γίνονται στο Campionato και κάνει τις προβλέψεις του, στις οποίες συνήθως δικαιώνεται. Οπως είχε συμβεί και πέρυσι, όταν προέβλεπε το καλοκαίρι πρωταθλήτρια τη Γιουβέντους, πολύ καλή πορεία της Φιορεντίνα, καλύτερη την Λάτσιο από την Ρόμα και πλήρης αποτυχία της Ιντερ.
Τώρα, ερωτηθείς για το αν πάμε για ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα γίνει... σφαγή για τη μάχη του τίτλου, μετά και τη μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Νάπολι, δεν έδειξε να παρασύρεται.
«Το είπα πριν λίγες μέρες και το λέω και τώρα ότι ο Ιγκουαΐν δεν είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Καβάνι. Αυτό θα μπορούσε να το πετύχει μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς με την κλάση του, την εμπειρία του και την προσωπικότητα του. Ο Ιγκουαΐν είναι καλός αλλά όχι ηγέτης. Προσωπικά δεν πείθομαι από τις ως τώρα κινήσεις της Νάπολι και η άποψη μου είναι πως οι Γιουβέντους και Φιορεντίνα είναι πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν μπορώ να πω ακόμη πώς θα πάει η σεζόν της Μίλαν γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Μπερλουσκόνι οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οταν ολοκληρωθεί θα σας πω την πλήρη άποψη μου για κάθε ομάδα αλλά πιστεύω πως η Γιουβέντους είναι το φαβορί και για τη νέα σεζόν και η πιο ανταγωνιστική προς αυτή θα είναι η Φιορεντίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: