JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Γιουβέντους τριών αστέρων στις ΗΠΑ.

Foto ArticoloΗ Γιουβέντους συνεχίζει την προετοιμασία της, με τρία αμερικανικά αστέρια όπως έκανε και τις τρεις νέες εξαγορές (Τέβεζ, Γιορέντε, Ογκμπόνα) και όπως το λογότυπο υποδεικνύει ότι η Γιουβέντους έχει τριάντα ένα τίτλους. 

3 αστέρια και 31 ρίγες, έχει η Juventus στις νέες φανέλες της που χαρακτηρίζουν τους παίκτες του Antonio Conte, ο οποίος θα προσπαθήσει να δείξει στην Αμερική το όμορφο ποδόσφαιρο που θέλει και μπορεί να παίξει η Γιούβε. Πριν από δύο χρόνια όλα ξεκίνησαν από την Αμερική και τώρα συνεχίζει στην ίδια γραμμή προσπαθώντας να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για να είναι έτοιμη για νέες επιτυχίες. Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι πολύ σημαντικό και ο Antonio Conte και το προσωπικό του θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα για την πρόκληση που έχει η ομάδα στο Σούπερ Καπ Ιταλίας της 18ης Αυγούστου εναντίον της Λάτσιο, μια πρόκληση με χίλια κίνητρα και υψηλές προσδοκίες για τους οπαδούς.

Ο στόχος της περιοδεία στις ΗΠΑ είναι να κάνει μια ενιαία ομάδα, και θα ψάξει για την καλύτερη προετοιμασία για εκείνους που έφτασαν μετά τις εθνικές δεσμεύσεις και θα πρέπει να έχουν μια ειδική κατάρτιση από ότι οι άλλοι που ήταν ήδη στο Chatillon και έχουν κάνει το μεγαλύτερο μέρος της σκληρής δουλειάς. 

Για τον Κόντε δεν είναι η πρώτη φορά που ο αριθμός των παικτών που έχει να διαχειρίζεται είναι σχεδόν δύο ξεχωριστών ομάδων, αυτό είχε ήδη συμβεί από πέρυσι, όταν η Γιουβέντους έπρεπε να προετοιμαστεί για το Super Cup απέναντι στη Νάπολι. Και φέτος θα υπάρχει η ίδια ανάγκη, καθώς στις 18 Αυγούστου έχει στόχο να ξανά κατακτήση το Ιταλικό Σούπερ Καπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: