JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Conte: "Όλοι οι επιθετικοί θα πάρουν ευκαιρίες, αλλά κάποιος πρέπει να φύγει"

Για την πολυκοσμία στην επιθετική γραμμή της ομάδας του μίλησε ο Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος του Trofeo TIM. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Γιουβέντους μίλησε για την περίπτωση πώλησης του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, λέγοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του θα πάρουν πρώτα ευκαιρίες πριν παρθεί η απόφαση για παραχώρησή τους σε άλλο σύλλογο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:
«Έχω αρκετούς επιθετικούς και μπορώ να διαλέξω αυτούς που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας παρουσίασαν θετικά στοιχεία στις προπονήσεις. Αν θα πουλήσουμε τον Κουαλιαρέλα; Καλύτερα να ρωτήσετε τον Μαρότα για κάτι τέτοιο. Εγώ ως προπονητής το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι πως όλοι οι επιθετικοί μας θα πάρουν τις ανάλογες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι κάποιος θα πρέπει να φύγει…», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Ιταλός κόουτς μίλησε και για τα όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στη διάρκεια του τουρνουά:«Παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι. Είναι πολύ λογικό, αφού τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες. Τα πόδια των παικτών μου ήταν βαριά και δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Είναι νωρίς ακόμα. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι ότι τελειώσαμε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας μας, χωρίς κάποιον τραυματισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: