JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Φραστικό επεισόδιο με οπαδό είχε ο Βούτσινιτς.

Τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με το μέλλον του στη Γιουβέντους φαίνεται πως έχουν επηρεάσει αρκετά τον Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με οπαδό της ομάδας κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης προπόνησης.
Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», ο Μαυροβούνιος επιθετικός έχασε ένα εύκολο γκολ κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, με αποτέλεσμα να ακούσει ορισμένα αρνητικά σχόλια από οπαδό που βρισκόταν πίσω από το τέρμα. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον έμπειρο φορ, που κατευθύνθηκε προς το μέρος του οπαδού για να του ζητήσει το λόγο. Κάπου εκεί η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με τους δύο άντρες να τσακώνονται σε έντονο ύφος, μέχρι που επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τους ηρεμήσουν.
Η αλήθεια είναι, ότι το τελευταίο διάστημα τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Βούτσινιτς στη Γιουβέντους κυκλοφορούν σε πολύ έντονο βαθμό τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, κάτι που δείχνει να επηρεάζει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινείται για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, ενώ από… κοντά βρίσκονται και άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Ζενίτ. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η αποχώρηση του παίκτη από το Τορίνο είναι αρκετά πιθανή, αρκεί βέβαια να έρθει στα γραφεία της ιταλικής ομάδας η κατάλληλη πρόταση.

3 σχόλια:

Xristos είπε...

ante gamisou re malakistiri vucinic. se peirakse pou den tha paikseis fetos vasikos kai vgazeis to komplex sou opou sou kavlosei paliomalaka. oi nevrospastoi kai oi kompleksikoi den exoun kamia douleia stin juve. KAMIA APOLYTOS DOULEIA. ainte. ainte

Unknown είπε...

Έτσι είναι άμα χάσουμε το τεμπελιό και την λούφα έχουμε νεύρα γιατί τώρα που ήρθαν tevez και llorente δεν έχει τέτοια.
Ο μόνο που πρέπει να μείνει στην ομάδα είναι ο giovinco όλοι οι άλλοι δρόμο.

Xristos είπε...

file gianni ego tha lega kai o quagliarella giati den exei dosei kanena tetoio dikaioma kai oute ekane pote thema to oti tha xasei tin thesi tou stin endekada. edo mexri kai na meinei stin juventus skeftete. afto deixnei poso akompleksaristos einai se afto to thema kai mpravo tou