JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

2-3 μήνες εκτός ο Μπέντνερ.

Εκτός δράσης για διάστημα 2-3 μηνών θα μείνει εκτός ο Δανός επιθετικός, ο οποίος πιθανότατα θα βγάλει τηΓιουβέντους στην αγορά για αντικαταστάτη.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μπέντνερ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των γιατρών. Ο τένοντας του αριστερού του προσαγωγού έχει τραυματιστεί και η αποθεραπεία αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

Οι γιατροί της ομάδας έκαναν γνωστό πως ακόμα είναι πρόωρο να γίνουν ακριβείς εκτιμήσεις, καθώς το πόδι του παίκτη θα εξεταστεί εκ νέουτις επόμενες μέρες. Το βέβαιο είναι πως ο Δανός θα απουσιάσει για καιρό, κάτι που ίσως αναγκάσει τους ανθρώπους της «Γιούβε» να στραφούν στο μεταγραφικό «παζάρι» προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Μπέντνερ.

Καλά νέα πάντως υπάρχουν για την Γιουβέντους, από το στρατόπεδο του Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός χαφ αποχώρησε επίσης τραυματίας από τον αγώνα με την Κάλιαρι, όμως οι εξετάσεις έδειξαν μόνο αιμάτωμα στο δεξί γόνατο, ενώ ο Εμανουέλε Τζακερίνι που αποχώρησε στην προθέρμανση και ξεκουράστηκε σήμερα, τα πηγαίνει καλύτερα με την αποθεραπεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: