JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Το πλάνο της Γιούβε για Γιορέντε.

Ο Φερνάντο Γιορέντε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ήδη ηΓιουβέντους έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για να τον εντάξει στο δυναμικό της, αφού χρειάζεται οπωσδήποτε έναν ικανό φορ!

Φυσικά δεν «παίζει» μόνη της, καθώς κι άλλες ομάδες είναι έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του Ισπανού. Οι σχέσεις του Γιορέντε με τη διοίκηση της Αθλέτικ έχουν έρθει σε οριακό σημείο και ο παίκτης εξήγησε πως όσες προτάσεις και να του γίνουν να ανανεώσει δεν πρόκειται να δεχτεί!

Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται είναι και ηΜπαρτσελόνα, η οποία θέλει έναν κλάσικο φορ περιοχής και ο Γιορέντε, αποτελεί ιδανική λύση! Είναι διεθνής, φθηνός, σε πολύ καλή ηλικία 27 ετών, ψηλός και δυνατός, παίκτης που η Μπαρτσα δεν έχει μπροστά!

Φυσικά ο Μέσι δεν φεύγει από την επίθεση, έτσι η Μπαρτσελόνα και ο Τίτο Βιλανόβα θα πρέπει να βρουν μια φόρμουλα για να χωρέσει ο Γιορέντε! Εξάλλου παίκτες του στυλ του, δεν μπόρεσαν να καθιερωθούν στους «μπλαουγκράνα». Ο Ετό έφυγε, ο Ζλάταν το ίδιο, ενώ και ο Νταβίντ Βίγια, αναγκάστηκε να «μετακομίσει» στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Το ερώτημα είναι ο Γιορέντε, διεθνής, παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης, στην ακμή της καριέρας του (27 ετών), θα δεχθεί να αποτελείεναλλακτική λύση και να αγωνίζεται σε ορισμένα παιχνίδια;

Από την άλλη η Γιουβέντους μπορεί να του προσφέρει όσα θέλει. Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, η «Μεγάλη Κυρία» γίνεται ξανά υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη και ο Ισπανός φορ μπορεί να ηγηθεί της νέας σελίδας που ανοίγει για το σύλλογο του Τορίνο…

Κάπως έτσι έχουν τα δεδομένα και σύντομα θα μάθουμε που θα συνεχίσει ο Ισπανός φορ. Ο στράικερ της Μπιλμπάο είναι ελεύθερος να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους από την πρώτη Ιανουαρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: