JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Μπέπε Μαρότα: "Αυτή η νίκη είναι του Κόντε"

Στον Αντόνιο Κόντε αφιέρωσε τη νίκη - πρόκριση της Γιουβέντους επί της Σαχτάρ ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Μεγάλης Κυρίας», Μπέπε Μαρότα. Ο έμπειρος παράγοντας τόνισε πως ο προπονητής της ομάδας αξίζει να καθίσει στον πάγκο στην επόμενη φάση, αφού αυτό το αποτέλεσμα είναι δικό του έργο. Αναφερόμενος σε πιθανή ενίσχυση του ρόστερ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Μαρότα άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.
Επέστρεψε μετά από χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καταφέρνοντας να προκριθεί στη φάση των «16», αν και αγωνίστηκε και στα 6 ματς του ομίλου χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο. Η Γιουβέντους με την πρόκριση αυτή έκανε ένα… δώρο στον Αντόνιο Κόντε, του οποίου η τιμωρία λήγει την ερχόμενη Κυριακή. Ο Ιταλός θα μπορέσει να ζήσει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αξίζει για όσα έχει προσφέρει στη «Μεγάλη Κυρία», σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας, Μπέπε Μαρότα.

«Ο Κόντε αξίζει να κοουτσάρει την ομάδα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα και δικαιούται να ζήσει αυτή τη φανταστική εμπειρία. Για αυτό του αφιερώνουμε τη νίκη και την πρόκριση. Είναι δικές του», είπε ο Μαρότα.

Εναντίον ποιάς ομάδας θα θέλατε να επιστρέψει ο Κόντε; «Αν παίξουμε όπως με τη Σαχτάρ, όποια κι αν είναι, μπορούμε να την κερδίσουμε. Το δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό στην Ουκρανία. Από εδώ και πέρα, όλα τα ματς θα είναι γιορτή», απάντησε ο παράγοντας της «Γιούβε».

Υπάρχει σχέδιο ενίσχυσης τον Ιανουάριο; «Είναι σίγουρο πως στα ταμεία μας θα μπουν πολλά χρήματα από την πρόκριση αυτή. Αυτό δεν σημαίνει πως θα ξοδέψουμε τεράστια ποσά. Το ρόστερ είναι καλό, πλήρες και ισορροπημένο. Αυτοί οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη πορεία στην Ιταλία και την Ευρώπη. Μεταγραφές πιθανώς να γίνουν, αλλά μην πιστεύετε όλα όσα γράφονται. Μερικά ονόματα δεν μας έχουν απασχολήσει ούτε στιγμή», σημείωσε ο Μαρότα, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: