JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Κόντε: "Συγκινήθηκα πολύ από την υποδοχή των οπαδών μας"

Χθες 12/12/12 η Γιουβέντους κέρδισε με ένα γκολ του του (Giovinco 12). Αλλά κυρίως αυτό που ήταν το ενδιαφέρον ήταν η επιστροφή στο Juventus Stadium του άνθρωπος που είναι ο 12ος στο γήπεδο: ο Antonio Conte. Το πρώτο του παιχνίδι στο Juventus Stadium μετά την τιμωρία του, ο προπονητής της Γιούβε βοήθησε στη νίκη επί της Κάλιαρι και πέρασε στον επόμενο γύρο του ιταλικού Κυπέλλου.

Στο τέλος του αγώνα, ο Conte  δήλωσε για την υποδοχή που του επιφύλαξαν: 

«Τα συναισθήματά μου είναι έντονα. Συγκινήθηκα πολύ από την υποδοχή των οπαδών μας. Τους ευχαριστώ για τη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα, αλλά και για τη στήριξή τους προς εμένα όλο αυτό τον καιρό. Είναι μοναδικοί», είπε αρχικά ο Κόντε που μίλησε στη συνέχεια για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, λέγοντας:
«Χρησιμοποίησα παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και τα παιδιά έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Θέλαμε να προκριθούμε και το καταφέραμε, έστω και δύσκολα. Κρίμα, μόνο, για τους τραυματισμούς. Αυτό ήταν κάτι που δεν χρειαζόμασταν».


Πείτε μας περισσότερα για τους παίκτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα. «Ο Τζακερίνι είχε στομαχικές διαταραχές από την προθέρμανση και αναγκάστηκα να τον αντικαταστήσω με τον Βιντάλ. Αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο. Ο Μπέντνερ, από την άλλη, έχει κάποιο μυϊκό πρόβλημα, το οποίο θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Είναι απώλειες που θα φανούν στην πορεία. Είναι όλοι παίκτες που χρειάζομαι», τόνισε ο Κόντε.

Να υποθέσουμε πως σκέφτεστε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις με τις οποίες θα μπορέσετε να βρείτε τους αντικαταστάτες τους; «Δεν είναι απαραίτητο, αφού τα παιδιά αποδεικνύουν πως μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Η ομάδα είναι πλήρης και δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση», ήταν η κατηγορηματική απάντηση του Αντόνιο Κόντε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: