Η Γιούβε έχει εξασφαλίσει τον δανεισμό του Ιβοριανού φορ. Ωστόσο, ο Μαρότα προβληματίζεται να κρατήσει αυτά τα χρήματα ως κάβα για την καλοκαιρινή μεγάλη κίνηση αγοράς επιθετικού.
Ενα βήμα πιο κοντά στο Τορίνο φέρνουν τα ιταλικά ΜΜΕ τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Το νέο δεδομένο που προστέθηκε στο θέμα του δανεισμού του από τη Γιουβέντους, είναι το ότι η «Γηραιά Κυρία» θα πρέπει να δώσει οκτώ εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της μόνο για έξι μήνες. Ο Ιβοριανός επιθετικός εισπράττει στην Κίνα ένα εκατ. τον μήνα. Οπότε υπολογίζεται πως θα χρειαστούν έξι για να πληρωθεί εκείνος και δύο για την ομάδα του που θα τον αποχωριστεί.
Οι Ιταλοί λοιπόν υποστηρίζουν πως τα πάντα είναι κανονισμένα και το μόνο που απομένει ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, είναι να το πάρουν απόφαση οι Γιουβεντίνοι. Συγκεκριμένα ο Τζουζέπε Μαρότα ακόμα έχει το εξής δίλημμα: Ξέρει ότι η προσθήκη του Ντρογκμπά, θα δώσει στη Γιούβε αυτό που χρειάζεται για να επιχειρήσει την υπέρβαση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, από την άλλη, το να δώσει οκτώ εκατ. για έξι μήνες είναι πάρα πολλά χρήματα. Η εναλλακτική στο μυαλό του είναι να τα κρατήσει... κάβα για το καλοκαίρι, τότε που θα προσπαθήσει για το μεγάλο κόλπο της απόκτησης ενός εκ των Αλέξις Σάντσες, Λουίς Σουάρες, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Και όλα αυτά με τον Φερνάντο Γιορέντε να θεωρείται ήδη δικός της.