JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κιελίνι: "Το νέο μας γήπεδο τα άλλαξε όλα"

Στο πόσο σημαντικό ήταν και είναι για τη Γιουβέντους η νέα έδρα της αναφέρθηκε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, που αποκάλυψε ότι όταν ήταν πιτσιρικάς υποστήριζε την... Μίλαν!
Ο διεθνής αμυντικός των Μπιανκονέρι συνομίλησε τη Δευτέρα, διαδικτυακά, με οπαδούς της ομάδας στο web chat που διοργάνωσε η διοίκηση και είπε πως «δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι μικρός υποστήριζα την Μίλαν αλλά από τη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της Γιουβέντους την ερωτεύτηκα. Ειδικά μετά από όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2006 δέθηκα ακόμη περισσότερο με τη φανέλα και τους οπαδούς».

Αυτό το δέσιμο γίνεται ακόμη πιο έντονο τώρα που η Γιούβε επέστρεψε στις επιτυχίες και ο Κιελίνι στάθηκε στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε το νέο γήπεδο σε αυτό.

«Τη βραδιά των εγκαινίων του Juventus Stadium νιώθαμε ότι ο αέρας ήταν διαφορετικός. Προερχόμασταν από δύο τραγικές σεζόν αλλά ο κόσμος εκείνο το βράδυ μετέδωσε έναν απίστευτο ενθουσιασμό στην ομάδα και είδαμε πού οδήγησε όλο αυτό. Το πόσο μεγάλο επίτευγμα είναι το να κατακτήσουμε το Scudetto χωρίς ήττα θα το καταλάβουμε τα επόμενα χρόνια. Από τη φετινή σεζόν ξεχωρίζω, ως τώρα, το ματς με την Τσέλσι στο Τορίνο. Εκείνη τη βραδιά θυμάμαι πώς ακουγόταν στα αποδυτήρια η ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί μας και αυτό μας έφτιαξε απίστευτα! Θέλαμε να μπούμε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο».

Από εκεί και πέρα, ο «Κιέλο» αποθέωσε τον Αντόνιο Κόντε για τη δουλειά του, είπε κι αυτός πόσο έλειψε από την ομάδα αυτούς τους τέσσερις μήνες, τόνισε ότι το όνειρο του είναι όταν κρεμάσει τα παπούτσια του να αναλάβει κάποιο πόστο στη Γιουβέντους και όταν ρωτήθηκε για τη δυνατή άμυνα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, με τον ίδιο και τους Μπονούτσι-Μπαρτσάλι, έδωσε την ακόλουθη απάντηση.

«Με τον Λεονάρντο και τον Αντρέα έχουμε μεγάλο δέσιμο εντός και εκτός γηπέδου και ξέρουμε πλέον με κλειστά μάτια ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ατομικά μπορεί να υπάρχουν αμυντικοί καλύτεροι από εμάς τους τρεις αλλά αμφιβάλω αν υπάρχει καλύτερη τριάδα μέσα στο γήπεδο. Πέρα από αυτό, βέβαια, έχουμε και την ασφάλεια του Μπουφόν. Ξέρουμε ότι πίσω μας είναι ο Τζιανλουίτζι για να μας καλύψει αν χρειαστεί και αυτό μας δίνει ακόμη καλύτερη ψυχολογία. Είναι ο καλύτερος του κόσμου και κάποιες αποκρούσεις του μπορεί να μοιάζουν απλές επειδή αυτός τις κάνει να φαίνονται έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: