JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μπουφόν: "Καλύτερα να είσαι πρώτος"


Ποια είναι η μεγαλύτερη παγίδα για την Γιουβέντους εναντίον της Σαχτάρ; Απλό: "Η ήττα". Η απάντηση ωστόσο του Gigi Buffon σε αυτή την ερώτηση μπορεί να είναι διαφορετική. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους γνωρίζει την δυσκολία της αυριανής αναμέτρησεις, αλλά ξέρει επίσης ότι η Juve δεν πρέπει να φοβόται κανέναν "Γνωρίζουμε την αξία τους και έχουμε μεγάλο σεβασμό για την Σαχτάρ. Έχουν ήδη προκριθεί, αλλά φοβάμαι το γεγονός ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές: θυμάμαι είπα την παραμονή του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο, ότι υπήρχαν τρεις ή τέσσερις ομάδες καιωείναι η ισχυρότερη αλλά τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε εναντίον οποιουδήποτε. " 


Ο Buffon είναι σίγουρος για την ομάδα του: «Πέρα από το παιχνίδι αύριο, η Γιουβέντους έδειξε ότι δεν φοβάται και μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε αντίπαλο. Φυσικά, το αποτέλεσμα και ο τίτλος είναι απαραίτητη, αλλά η εντύπωση που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν είναι ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και πάλι σε ευρωπαϊκό επίπεδο. "

Στην πραγματικότητα η Γιουβέντους είναι ακόμα αήττητη στο Champions League: "Αν παίξουμε όπως εμείς ξέρουμε -επαναλαμβάνει ο Gigi - έχουμε την ευκαιρία για να παραμείνουμε αήττητοι. Νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ ποιος κερδίζει την πρώτη θέση και ποιός τερματίζει δεύτερος. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: