Το 2012 φεύγει και αφήνει ωραίες αναμνήσεις στη Γιουβέντους, με τον Αντρέα Ανιέλι να σκέφτεται ήδη τις επόμενες επιτυχίες της πρωταθλήτριας Ιταλίας.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Μπιανκονέρι, ο πρόεδρος ρωτήθηκε για το ποια ήταν η πιο όμορφη εικόνα του 2012, για να απαντήσει ότι «το να βλέπεις 400.000 κόσμο στους δρόμους του Τορίνο να πανηγυρίζουν με την ομάδα την ημέρα της φιέστας για το Scudetto είναι κάτι εκπληκτικό. Μένω στους λόφους και μπορούσα να ακούσω τον θόρυβο από τους πανηγυρισμούς των τιφόζι μετά το θρίαμβο στην Τεργέστη. Το να βλέπεις από μακριά και να ακούς, να νιώθεις τι γινόταν, ήταν κάτι το υπέροχο».
Το θέμα, τώρα, είναι τι θα γίνει στο 2013 και σε αυτό στάθηκε ο Ανιέλι καθώς όταν του επισήμαναν ότι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα έχει φέτος πολλά δώρα (σ.σ. χαρές) για τους οπαδούς της Γιούβε, είπε: «Υπάρχουν πολλά δώρα από το 2012 αλλά ο οπαδός της Γιουβέντους ξέρει πως ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν είναι παρελθόν, δε μετράει πλέον. Ο οπαδός της Γιουβέντους θέλει το επόμενο δώρο και ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε με επαγγελματισμό, προσοχή και αποφασιστικότητα γιατί η πιο όμορφη νίκη είναι πάντα η επόμενη».

Για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, κλείνοντας, ο Ανιέλι είπε ότι «δε θα λείπει η αποφασιστικότητα γιατί ξέρουμε ότι το 2013 θα είναι πιο σκληρό από το 2012 και γι' αυτό πρέπει να υπάρχει αποφασιστικότητα από όλους».