Μετά το Coppa Italia η Γιουβέντους... επιστρέφει στο Campionato όπου αντιμετωπίζει την Αταλάντα, με τον Αντόνιο Κόντε να έχει στην αποστολή τους Αρτούρο Βιντάλ και Μάρτιν Κάσερες.
Ο Χιλιανός μέσος τραυματίστηκε την Τετάρτη κόντρα στην Κάλιαρι για το κύπελλο αλλά δεν είχε κάτι σοβαρό και είναι στην αποστολή των Μπιανκονέρι για την αναμέτρηση με τους Μπεργκαμάσκι στο Τορίνο. Αν ο Βιντάλ είναι 100% έτοιμος θα είναι και βασικός, αν όχι τότε δίπλα στους Αντρέα Πίρλο και Κλαούντιο Μαρκίζιο θα είναι ο Πολ Πογκμπά.
Στην αποστολή είναι και ο Κάσερες, που δεν αγωνίστηκε στο Coppa Italia επειδή δεν είχε ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ουρουγουανός, όπως και στην περίπτωση του Βιντάλ, αν είναι ετοιμοπόλεμος για 90λεπτο μπορεί να πάρει θέση στην άμυνα αντί του τιμωρημένου Λεονάρντο Μπονούτσι, διαφορετικά θα αγωνιστεί ο Λούκα Μαρόνε.

Στα θετικά για τη Γιουβέντους, που έχει εκτός τους τραυματίες Νίκλας Μπέντνερ και Σιμόνε Πέπε καθώς και τον Λούσιο που δεν υπολογίζεται πλέον, είναι και η επιστροφή του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο που εξέτισε την ποινή του.