JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Εκλεισε Ο Πόλι


Στο ξενοδοχείο Atahotel του Μιλάνο γίνεται... πανικός από το πρωί της Πέμπτης καθώς οι παράγοντες των ομάδων της Serie A έχουν κλείσει όλες τις σουίτες και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου γίνονται διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων.

Εκεί είναι και ο Φάμπιο Παράτιτσι, δεξί χέρι του Μπέπε Μαρότα, ο οποίος ανέλαβε τις δοαπραγματεύσεις με την Σαμπντόρια και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο εξασφάλισε τον Πόλι για το καλοκαίρι. Ο νεαρός μέσος ήταν στόχος της Γιουβέντους από το περασμένο καλοκαίρι αλλά προτιμήθηκε να μείνει για ακόμη ένα χρόνο στη Σαμπντόρια για να έχει μια γεμάτη σεζόν.

 Από το καλοκαίρι, πάντως, θα μετακομίσει στο Τορίνο -παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους δεν πρόλαβε να καταθέσει στη Lega από τώρα το συμβόλαιο του για να παίζει ουσιαστικά σαν δανεικός στους Μπλουτσερκιάτι- καθώς ο Παράτιτσι πήρε το ΟΚ των Γενοβέζων έναντι 3 εκατ. ευρώ τώρα και το 50% δύο πιτσιρικάδων από τις ακαδημίες.

Προσπάθεια και για Ικάρντι αλλά...
Στις συζητήσεις ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σαμπντόρια ο Παράτιτσι προσπαθεί, σύμφωνα με τους Ιταλούς, να έρθει σε συμφωνία και για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, του νεαρού Αργεντίνου επιθετικού που βγάζει μάτια. Η συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, δεν είναι εύκολη καθώς η Σαμπντόρια δε θέλει να δεσμευθεί από τώρα καθώς ο νεαρός άσος θα ανεβάσει κατά πολύ την τιμή του αν συνεχίσει έτσι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο μας,συνεχιζουμε τις αγοραζουμε τρομερα παλτα.Πολι χαλι ....Οσο για τον Ικαρντι ελεος ρε παιδια,ακου εκει βγαζει ματια.Ας τον αφησουμε κανα 2 σεζον να παιξει μπαλα και μετα αν συνεχισει σε υψηλο επιπεδο το συζηταμε..