JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Κόντε: "Σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω"


Ο Conte είχε πει ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι στο Olimpico για τη Γιουβέντους που φαινόταν κουρασμένη, μετά τη μεγάλη βραδιά των Πρωταθλητών στο Champions League. Ο τεχνικός των μπιανκονέρι επιβεβαιώνει την σκέψη του, αλλά δεν μπορεί να βρει μια δικαιολογία για την απόδοση της ομάδας του: "είπα πριν το παιχνίδι εναντίον της Φιορεντίνα ότι θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Ζήτησα από τους παίκτες μου να μου πουν αν κάποιος από αυτούς αισθανόταν κουρασμένος έτσι ώστε να μην παίξει. Πληρώσαμε την κούραση καθώς χρειαζόμασταν μια ημέρα ανάπαυσης περισσότερο. Ελπίζω ότι στο μέλλον, όταν θα βγάζουν το πρόγραμμα, να υπάρχει περισσότερος σεβασμός στην ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την Ιταλία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.
Αυτό, όμως, είναι η μόνη δικαιολογία που μπορώ να δώσω σήμερα, γιατί σήμερα δεν παίξαμε ως ομάδα, όταν παίζουμε ως ομάδα μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω και ελπίζω ότι θα πάρουμε ένα μάθημα. " 
   

"Σήμερα ζήτησα από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι. Αλλά το γήπεδο έχει μια διαφορετική απάντηση και η ομάδα δεν μου άρεσε. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει στην προπόνηση, το σκορ στο τέλος θα ήταν διαφορετικό. Απλά δείτε τον Asamoah έλειπε ένα μήνα με την εθνική ομάδα του και τώρα έμοιαζε με ψάρι έξω από το νερό. Αυτό υποδηλώνει τη σημασία της προπόνησης. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: