JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Βίντάλ: "Στη Γιούβε για πολλά χρόνια ακόμη"

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Γιουβέντους για πολλά χρόνια εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Αρτούρο Βιντάλ, που δεν πιστεύει πως το ντέρμπι με τη Νάπολι θα κρίνει από τώρα τη μάχη του Scudetto.

Από την περσινή πρώτη του σεζόν στο Τορίνο ο Χιλιανός μέσος έγινε αγαπημένος των τιφόζι και σε συνέντευξη του στην Corriere della Sera μίλησε για το παρόν και το μέλλον, με αφορμή και σενάρια στον γερμανικό Τύπο περί ενδιαφέροντος της Μπάγερν Μονάχου.

«Αγωνίζομαι στην καλύτερη ιταλική ομάδα και θέλω να παραμείνω εδώ για πολλά χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι, όταν έγραφαν για την Παρί Σεν Ζερμέν, είχα πει ότι δε θέλω να μαθαίνω για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων γιατί εγώ δεν ενδιαφέρομαι και αυτό ισχύει και τώρα. Είμαι στη Γιουβέντους, ξέρω την ιστορία της, ξέρω για τι μιλάμε. Αυτή η ομάδα ήταν η πιο δυνατή από όλες μέχρι και πριν λίγα χρόνια και θα ξαναγίνει! Είμαι ευτυχισμένος εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιντάλ, για να μιλήσει στη συνέχεια για τον Αντόνιο Κόντε: «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ καθώς πάντα μου εξηγεί τι ακριβώς θέλει από μένα και τι θα πρέπει να κάνω. Ηταν μέσος, έπαιζε για πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο με τη Γιούβε και ξέρει πώς να σε βοηθήσει. Εχω, επίσης, δυνατούς συμπαίκτες, έχουμε άριστο κλίμα εντός και εκτός γηπέδου και γι' αυτό νικήσαμε και θα νικήσουμε ξανά. Η Γιουβέντους έχει όσα όσα χρειάζεται για να κοντράρει τον οποιοδήποτε και γι' αυτό πιστεύω πως μπορούμε να πανηγυρίσουμε σε Ιταλία και Ευρώπη».

Από εκεί και πέρα, ο «Il guerriero» αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της Παρασκευής με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο», λέγοντας πως το τελικό αποτέλεσμα δε θα κρίνει τον πρωταθλητή από τώρα.

«Θα είναι ένα ανοιχτό ματς, με πολύ πάθος. Μια μάχη από το πρώτο λεπτό. Εμείς, πάντως, όπως πάντα θα τους αντιμετωπίσουμε ως Γιουβέντους. Ως η ομάδα, δηλαδή, που θα μπει στο γήπεδο με στόχο να κάνει το παιχνίδι της. Η Νάπολι είναι δυνατή, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει επικίνδυνους παίκες, με τους Καβάνι και Χάμσικ να ξεχωρίζουν, που ξέρουν να σκοράρουν. Δεν πιστεύω όμως ότι το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει από τώρα και τη μάχη του τίτλου καθώς θα απομένουν 11 αγωνιστικές, δηλαδή θα υπάρχουν διαθέσιμοι 33 βαθμοί για κάθε ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: