JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Αλέσιο: "Το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας"


Με τον Antonio Conte να είναι τιμωρημένος για δύο αγωνιστικές, ο Angelo Alessio οδηγήσει την ομάδα από τον πάγκο και στάθηκε μπροστά στα μικρόφωνα μετά τον αγώνα. Καταφέρνωντας για άλλη μια φορά να βγάλει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο: «Η Κιέβο είχε ένα σουτ προς το τέρμα και σκόραρε μόνο μία φορά, αλλά είχαμε πάντα το παιχνίδι στο χέρι μας. Εμείς δεν λειτουργήσαμε καλά τα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά θα πρέπει να μάθουν οι παίκτες μου να ελέγχουν το παιχνίδι του. Κρατούσα με πάντα το παιχνίδι στα χέρια μας και φέραμε στο σπίτι ένα σημαντικό αποτέλεσμα. "

"Αυτά τα γκολ είναι το αποτέλεσμα του έργου μας. Συχνά αυτοί οι παίκτες στο τέλος της εκπαίδευσης δοκιμάζουν σουτ προς το τέρμα και σήμερα και οι δύο κατάφεραν να σκοράρουν. "

Η Juve άφησε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα τον Ιανουάριο: «Έχουμε δώσει πάντα το καλύτερο της δυνατότητάς μας - είπε ο Alessio - Σε μερικά παιχνίδια δεν ηπρθαν τα αποτελέσματα, αλλά πάντα η απόδοση μας ήταν καλή. Η Napoli είναι καλή ομάδα, ενισχύθηκε με την αγορά, τον Ιανουάριο, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, έχοντας επίγνωση της δύναμής μας. " 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

diko mas paixnidi pou den apeilithikame pouthena...kserei kanenas an pirame piso ta scudetti...kati tetoio katalava oti legetai stin italia alla den to poli katalava...opoios kserei as mou pei parakalw...