JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κόντε: "Πάμε για τη νίκη"

Η Γιουβέντους βολεύεται και με την ισοπαλία στο «Σαν Πάολο» αλλά ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι η νίκη, συμπληρώνοντας πως δε θα κριθεί οριστικά τίποτα σε αυτό το ματς.
«Το στυλ παιχνιδιού μας δεν αλλάζει είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο με στόχο να είμαστε εμείς αυτοί που θα κάνουν παιχνίδι και το ίδιο θα επιδιώξουμε και τώρα. Μερικές φορές τα καταφέρνουμε, μερικές φορές όχι γιατί υπάρχει και αντίπαλος στο γήπεδο. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι στο Σαν Πάολο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό σημαίνει ότι θα παίξουμε για τη νίκη», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Μπιανκονέρι και σε ερώτηση για το αν αυτό είναι το ματς που θα κρίνει και τη φετινή μάχη του Scudetto, χαμήλωσε τους τόνους: «Είναι απλά ένα από τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος. Θα απομένουν άλλες 11 αγωνιστικές μετά από αυτή την αναμέτρηση και υπάρχουν ντέρμπι και στη συνέχεια. Είναι λογικό, πάντως, να υπάρχει τέτοια... ένταση από τα ΜΜΕ καθώς θα αναμετρηθούν δύο σπουδαίες ομάδες».

Κάπου εκεί, ο Κόντε αναφέρθηκε στη Νάπολι, λέγοντας πως «την περσινή σεζόν εμείς αρχίζαμε μετά από δύο σερί έβδομες θέσεις ενώ αυτοί ξεκινούσαν στους ομίλους του Champions League. Μετά από όσα καταφέραμε την περσινή σεζόν, είναι αλήθεια ότι οι ρόλοι άλλαξαν. Η Νάπολι, πάντως, ενισχύθηκε φέτος και μπορεί να στοχεύει στον τίτλο. Βγήκε νωρίς έξω από το Coppa Italia και το Europa League και πλέον είναι αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο τεχνικός των Τορινέζων στήριξε τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς στο ματς με τη Σιένα, λέγοντας πως «στις εκλογές εγώ ψήφισα Τζιοβίνκο! Ο Σεμπάστιαν πρέπει να είναι ήρεμος και είναι αρκετά ώριμος. Ξέρει πώς να διαχειρίζεται την πίεση που υπάρχει αν και δεν είναι εύκολο».

Ερωτηθείς για τον Τζιόρτζιο Κιελίνι και για το αν είναι 100% έτοιμος για να πάρει θέση βασικού, μετά τον τραυματισμό του, ο Κόντε είπε ότι «είναι καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα αλλά θέλω να μιλήσω πρώτα μαζί του και μετά να πάρω τις αποφάσεις μου. Το σημαντικό είναι ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Θα ήθελα, επίσης, να ευχηθώ τα καλύτερα στον Σιμόνε Πέπε που δυστυχώς χάνει όλη τη σεζόν. Θα τον περιμένουμε το καλοκαίρι και θα επιστρέψει πιο δυνατός».

Τέλος, με αφορμή όλο τον θόρυβο που έγινε τις τελευταίες μέρες ο διαιτητής του αγώνα (η Corriere dello Sport έδωσε μάχη και... κατάφερε να μην μπει ο Ριτσόλι αλλά ο Ορσάτο), ο Κόντε είπε: «Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για διαιτητές. Είναι κρίμα που κάποιοι προσπαθούν πάντα να δημιουργήσουν θέμα με τους διαιτητές μέρες πριν αρχίσει το ματς. Εχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές και ξέρουμε ότι ως άνθρωποι θα κάνουν κάποιες φορές λάθη κι αυτοί. Λάθη που μπορεί να σε εκνευρίσουν, όπως συνέβη και με εμάς κάποιες φορές φέτος. Οταν εγώ εκνευρίζομαι, όμως, τιμωρούμαι...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: