JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κάσερες: "Πρώτα Scudetto μετά Champions League"

Ο ιταλικός Τύπος αρχίζει τις αναλύσεις για το Champions League αλλά ο Μάρτιν Κάσερες ξεκαθαρίζει ότι στη Γιουβέντους δεν ξεχνούν ποιος είναι ο βασικός στόχος και φέτος.
Ο Ουρουγουανός άσος της Μεγάλης Κυρίας -και από τους αγαπημένους των τιφόζι- μίλησε στο Sky Sport Italia για διάφορα θέματα, κάνοντας σαφή δύο πράγματα: Ο στόχος της Γιούβε είναι η εδραίωση στην κορυφή της Ιταλίας και ο ίδιος, από την πλευρά του, νιώθει απολύτως ευτυχισμένος στους Μπιανκονέρι.

Για τη Σέλτικ και τους στόχους από εδώ και πέρα: «Νικήσαμε με 3-0 εκτός έδρας και σίγουρα αυτό είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς. Από το περασμένο Σάββατο άρχισε μια περίοδος συνεχόμενων αγώνων αλλά κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του δεύτερου σερί Scudetto αλλά έχουμε στο μυαλό μας και το Champions League. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε φαβορί στην Ευρώπη αλλά θα δούμε τι θα πετύχουμε...».

Για το πού προτιμά να αγωνίζεται: «Είτε στην άμυνα είτε στη δεξιά πλευρά, για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Το σημαντικό είναι όταν αγωνίζομαι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Οταν είσαι στη Γιουβέντους νιώθεις πάντα υποχρεωμένος να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων σε όποια θέση κι αν αγωνιστείς».

Για την επιστροφή του Κιελίνι που μπορεί να τον στείλει στον πάγκο: «Ο Τζιόρτζιο είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας εκπληκτικός αμυντικός και όταν επιστρέψει δε θα στενοχωρηθώ επειδή μπορεί να πάω στον πάγκο αλλά θα χαρούμε όλοι γιατί θα είναι ξανά έτοιμος».

Για το αν πέρασε από το μυαλό του να φύγει από τη Γιουβέντους: «Οχι, δε σκέφτηκα ποτέ να φύγω παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζα πολύ μέχρι πριν λίγο καιρό. Ηθελα πολύ να έρθω για δεύτερη φορά στη Γιουβέντους, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ γιατί εδώ ήθελα να είμαι και εδώ είμαι».

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρόμα: «Η Ρόμα έχει πολύ καλό ρόστερ, είναι επιθετική ομάδα και με την αλλαγή προπονητή είναι πιο επικίνδυνη. Εμείς, πάντως, θα πάμε στη Ρώμη με στόχο να νικήσουμε».

Για τον Καβάνι -συμπαίκτη στην εθνική Ουρουγουάης- και αν μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα: «Εχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, έχει βάλει περισσότερα από 100 γκολ στη Serie A και κάνει τρομερά πράγματα στη Νάπολι. Είναι διεθνής Ουρουγουανός οπότε, ναι, μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: