JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μπουφόν: «Ίσως η φετινή, να είναι η χρονιά μας»

«Ο Σαμαράς είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Σέλτικ και ένας μεγάλος κίνδυνος για εμάς. Αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όλη την ομάδα, η οποία απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά σε σπουδαίους αντιπάλους. Ειδικά μέσα στην έδρα της, όπου παίρνει μεγάλη δύναμη από τους οπαδούς της»,  ανέφερε ο Μπουφόν μιλώντας στο Τύπο της Σκωτίας.

Στη συνέχεια ο Ιταλός πορτιέρο μίλησε για τον τερματοφύλακα της Σέλτικ, Φρέιζερ Φόρστερ. «Έχει πολύ ταλέντο και είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος. Αυτό μετράει πολύ στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα, όταν πρέπει να παραμένεις προσηλωμένος και να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός του ματς. Ο Φόρστερ έχει χαρακτηριστικά που τον κάνουν έναν πολύ εξελίξιμο τερματοφύλακα. Με σωστή δουλειά και επιμονή, μπορεί να γίνει ένας από τους 5 κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου», ήταν η εκτίμηση του έμπειρου Ιταλού.

Τέλος, μιλώντας για τις φιλοδοξίες της Γιουβέντους ο Μπουφόν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. «Με την Τσέλσι αποδείξαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε μια μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη για το μεγάλο άλμα. Ποιος ξέρει; Ίσως η φετινή, να είναι η χρονιά μας», είπε με έμφαση ο Τζίτζι Μπουφόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: