JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γιούβε, Ίντερ και Νάπολι θέλουν Ικάρντι.

Ο νεαρός επιθετικός της Σαμπντόρια, Μάουρο Ικάρντι, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Serie A, με τη Γιουβέντους, την Ίντερ και την Νάπολι να τον έχουν στο στόχαστρο.

Ο Αργεντινός παίκτης πήγε στην Ισπανία σε ηλικία έξι ετών και ως πιτσιρικάς έβγαλε μάτια με τη φανέλα της Βεθινδάριο. Η Μπαρτσελόνα τον απέκτησε για την ομάδα U-17 το 2008 και ενώ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ.

Η «Ντόρια» τον απέκτησε ως δανεικό για την Πριμαβέρα, αλλά σύντομα κατέβαλε το ποσό που χρειαζόταν για να τον αποκτήσει σε μόνιμη βάση για την πρώτη ομάδα. Φέτος ο Ικάρντι έχει πετύχει 7 γκολ σε 17 παιχνίδια με τους Γενοβέζους, ενώ με αντίπαλο τη Γιούβε βρήκε δίχτυα δύο φορές. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, ενώ ο Πραντέλι δήλωσε πρόσφατα ότι κάνει ό,τι μπορεί για να φορέσε τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας.

«Βάζοντας τα χρήματα για τη μεταγραφή στην άκρη, η Νάπολι θα μπορούσε να φτάσει σε συμφωνία με τον ατζέντη του. Ο Ικάρντι είναι παίκτης της Σαμπ, αλλά δεν είπαμε όχι και θα αξιολογήσουμε τα πάντα τον Ιούνιο. Τον παρακολουθούν πολλές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων της Γιουβέντους και της Ίντερ, αλλά νομίζω ότι θα είναι πιο δύσκολο να φτάσουν σε συμφωνία με τον ατζέντη του παρά με τη Σαμπντόρια», τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κάρλο Όστι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: