JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Όλοι τη Γιούβε περιμένουν για να γεμίζουν τα γήπεδα τους!

Κατάμεστο αναμένεται το Ολίμπικο της Ρώμης το βράδυ του Σαββάτου για την κόντρα των Τζιαλορόσι με τους Μπιανκονέρι, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, και πως να μην είναι αφού όλοι στην Ιταλία θέλουν να κερδίσουν την Μεγάλη Κυρία (με τον καημό θα μείνουν λέμε εμείς).
Η σεζόν της Ρόμα εξελίσσεται σε... τραγωδία προς το παρόν και οι τιφόζι είναι στα όρια τους με διοίκηση και παίκτες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επίθεση στο αυτοκίνητο του Πάμπλο Οσβάλντο την Τρίτη μετά από όσα έγιναν στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια.

Για τη Γιουβέντους, από την άλλη πλευρά, τα πράγματα πάνε μια χαρά και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια σε Ιταλία και Ευρώπη. Για τους Μπιανκονέρι το ματς του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για τη βαθμολογία αλλά είναι εξίσου σημαντικό και για τους οπαδούς της Ρόμα καθώς θέλουν μια μεγάλη νίκη για να ξεσπάσουν (θα ξεσπάσουν ερχόμενοι με την όπισθεν).

Ετσι, σύμφωνα με το Sky Sport Italia, υπάρχει ξεσηκωμός και στις δύο πλευρές και αναμένεται ρεκόρ εισιτηρίων σε φετινό αγώνα της Ρόμα καθώς προβλέπεται εξάντληση των εισιτηρίων, με τη Γιουβέντους να έχει κι αυτή τη συμπαράσταση των οπαδών της που δε θα είναι και λίγοι. Αντιθέτως, αναμένονται 7-8.000 στο «Ολίμπικο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: