JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Μπουφόν: "όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, η σκληροί πάντα επιστρέφουν"

Η Juve ανταποκρίνεται καλά απέναντι στην πιέση της Νάπολη, νικώντας την Κιέβο και κατάφερε να επιστρέψει μόνη στην κορυφή. Οι Ναπολιτάνοι, όμως, είναι μόνο τρεις βαθμούς πίσω και ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι ακόμα ορθάνοιχτος. Ο Gigi Buffon, ο Capitano της ομάδας, μίλησε με ένα παλιό ρητό «όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, η σκληροί πάντα επιστρέφουν" ... 

"Καλά είναι και αυτοί διεκδικητές για τον τίτλο. Οι αντίπαλοι μας μπορεί να μας βάζουν δύσκολα αλλά μας κάνουν καλό: κάποιοι παίκτες ίσως είναι κάτω από πίεση, και αυτό μας βελτιώνει. Και τώρα θα επιλέξετε ως δεδομένο το γεγονός ότι η Γιουβέντους θα κερδίσει το σκουντέτο. Αυτό επιτρέπει επίσης σε σας για να απολαύσετε περισσότερο τα πράγματα. Στα τέλη Δεκεμβρίου, φαινόταν ότι είχε ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα, επειδή δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Τώρα, όμως, υπάρχουν και έχουν αποκαλυφθεί. Είμαστε στο άθλημα σύγκρουσης και εμείς δεν πρέπει να παίζουν μόνο περισσότερο από τον εαυτό μας. Παίξτε γνωρίζοντας ότι δεν μπορείτε να χάσετε δημιουργεί ερεθίσματα. "

"Αναλύοντας τους αγώνες, όπου δεν είχαμε κερδίσει, ψάξαμε να βρούμε που κάναμε λάθος. Δεν ψάχναμε για άλλοθι, επειδή όταν τα πράγματα πάνε στραβά, αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον τρόπο που παίζεις. Αυτό πρέπει να αλλάξεις. " 

Αυτό δεν δεν συνέβη στη Βερόνα, όπου η Γιουβέντους έπαιξε ένα σχεδόν τέλειο πρώτο ημίχρονο και βρήκε στόχο με τον Matri, που ο Buffon δίνει μια φιλοφρόνηση: "Ο Ale όταν παίζει καταφέρνει πάντα να μιλάμε γι 'αυτόν και συχνά με έναν θετικό τρόπο. Σήμερα πέτυχε ένα μεγάλο γκολ, που μας έσπρωξε προς τη νίκη. Η ικανότητά του να γνωρίζει πώς να αντιδρά όταν τίθεται υπό αμφισβήτηση, και αυτό είναι μια μεγάλη ποιότητα "


Επιστρέφοντας στο σκουντέτο, είναι σαφές ότι η Νάπολι είναι ο πρώτος αντίπαλος: "Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, πιστεύουμε και θέλουμε να ολοκληρώσει τον άθλο που έχουμε κάνει μας το περασμένο έτος. Παίζοντας μαζί για πολλά χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, ένα μεγάλο προπονητή και το μόνο σημαντικό. Έχουν όλα τα έγγραφα, προκειμένου να αγωνιστεί για τον τίτλο., Αλλά φυσικά, δεν θα σταθεί με την προσοχή. Πρέπει να παίξει με πειστικό τρόπο, όπως έχουμε κάνει μέχρι πριν από ένα μήνα. Σε εκείνο το σημείο, οι άλλοι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν ... " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: