JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Κόντε: "Πρώτα Φιορεντίνα μετά Champions League"

Στον αγώνα του Σαββάτου με τη Φιορεντίνα και μόνο πρέπει να είναι το μυαλό των παικτών της Γιουβέντους, όπως τόνισε την Παρασκευή ο Αντόνιο Κόντε.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη Φιορεντίνα και όχι το Champions League. Το αυριανό παιχνίδι είναι, αυτή τη στιγμή, πιο σημαντικό. Είναι πάντα όμορφο να ακολουθεί σε λίγες μέρες ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Champions League αλλά το μυαλό μας τώρα είναι μόνο στη Φιορεντίνα», είπε ο Κόντε και αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στη Γιουβέντους είπε πως «είναι μια κακή περίοδος αλλά θα περάσει. Ο Πίρλο, για παράδειγμα, επέστρεψε από την εθνική και δεν προπονήθηκε χθες καθώς έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα δούμε την κατάσταση του. Ελπίζω να είναι έτοιμος».

Συνεχίζοντας, ο προπονητής των Μπιανκονέρι τόνισε ότι «είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική του β' γύρου οπότε δε θα κριθεί τίποτα τώρα σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα που έχει ως στόχο την έξοδο στο Champions League. Σημαντικό είναι και το άλλο ματς του Σαββάτου ανάμεσα σε Λάτσιο και Νάπολι καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο το Scudetto, όπως κι εμείς».

Από εκεί και πέρα, ο Κόντε ρωτήθηκε για την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Φιορεντίνα, για να απαντήσει και ως... οπαδός, λέγοντας πως «με όλο τον σεβασμό προς τη Φιορεντίνα, ως ποδοσφαιριστής δεν ένιωσα ποτέ ότι μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι γιατί για εμάς ήταν πάντα ένα ματς τριών βαθμών, σε αντίθεση με τη Φιορεντίνα που αντιμετωπίζει τους αγώνες με τη Γιουβέντους ως τα ματς της χρονιάς για αυτούς».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο Κόντε εξέφρασε τα παράπονα του επειδή ο αγώνας με τη Ρόμα την επόμενη εβδομάδα ορίστηκε για το Σάββατο, αντί για την Κυριακή.

«Νομίζω πως θα ήταν πιο φυσιολογικό να οριστεί ο αγώνας Ρόμα-Γιουβέντους για την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Lega μας αναγκάζει να παίξουμε τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα. Την Τετάρτη είχαμε τόσους παίκτες στις εθνικές ομάδες, το Σάββατο παίζουμε με τη Φιορεντίνα, την Τρίτη παίζουμε στη Γλασκώβη και μετά μας βάζουν ξανά Σάββατο και όχι Κυριακή ή Δευτέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζονται τόσο...».
Σε ό,τι αφορά την πιθανή 11άδα της Γιουβέντους κόντρα στη Φιορεντίνα, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως θα είναι η εξής: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μαρόνε, Κάσερες, Παντοΐν, Βιντάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Ντε Τσέλιε, Μάτρι, Βούτσινιτς.

Πιστεύουν, δηλαδή, ότι οι Πίρλο, Λιχτστάινερ και Ισλα δεν είναι στο 100% μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων και τα χτυπήματα που δέχθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: