JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

30 εκατ. Ευρώ δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μαρκίσιο.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει για την απόκτηση του Κλαούντιο Μαρκίζιο και σύμφωνα με βρετανικά, αλλά και ιταλικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποί της είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία του συλλόγου το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για να πείσουν τη διοίκηση της Γιουβέντους να παραχωρήσει τον 27χρονο διεθνή το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ιταλός άσος αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο των Άγγλων και παρά την αρνητική στάση των «μπιανκονέρι», οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, που αναμένεται να βάλει σε… σκέψεις άπαντες στο «στρατόπεδο» της Γιουβέντους. 
Η διοίκηση της «μεγάλης κυρίας» σκέφτεται πως θα μπορούσε να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα σε άλλους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της νέας μεταγραφικής περιόδου, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται τίποτα δεδομένο.
Όπως υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι της γειτονικής μας χώρας, τον ρόλο του Μαρκίζιο μπορεί να αναλάβει τη νέα χρονιά ο Πολ Πογκμπά και αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα όσον αφορά στην παραμονή του διεθνή μέσου, που θα… μπορούσε να θυσιαστεί για να έρθει στο Τορίνο ένας σπουδαίος επιθετικός και όχι μόνο. Το θέμα έχει… δρόμο ακόμα, μέχρι και τις οριστικές αποφάσεις των δύο πλευρών, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: