JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο Μπουφόν παρέδωσε το 31ο στα χέρια του προέδρου να μπει και αυτό μαζί τα υπόλοιπα τρόπαια στο μουσείο.



Σχεδόν 12 χρόνια βρίσκεται στο Τορίνο, ο Gigi Buffon και έχει ήδη βοηθήσει να γράψει σημαντικές σελίδες της ιστορίας της Γιουβέντους. Υπάρχει η υπογραφή του σε όλες τις τελευταίες νίκες και σε πολλά αξέχαστα παιχνίδια. Ακριβώς 10 χρόνια έχουν περάσει από την αξέχαστη νίκη πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ένα από αυτά τα αξέχαστα παιχνίδια  - όπου ο  Buffon απέκρουσε το πέναλτι και πάγωσε όλους τους παίκτες της Ρεάλ - ο αρχηγός της Γιουβέντους είναι πίσω στο ίδιο μέρος όπου βρισκόταν κάποτε το Ντελε Άλπι, σήμερα υπάρχει το Juventus Stadium και το μουσείο της ομάδας. Σήμερα παρέδωσε στον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι την κούπα του 31ου πρωταθλήματος που θα κοσμεί και αυτό όπως και τα υπόλοιπα τρόπαια το μουσείο της Γιούβε.


Μπουφόν: "Εδώ είναι γραμμένη η ιστορία του ποδοσφαίρου, η ιστορία μιας ομάδας που έχει κερδίσει όλα τα πιο διάσημα τρόπαια στον πλανήτη, μια επίσκεψη εδώ είναι πάντα πολύ εκπαιδευτική, μαθαίνεις πια είναι η ιστορία αυτής της ομάδας. Οι δεσμοί που έχει η juventus με την οικογένεια Ανιέλι είναι η πιο ανθεκτική στην αθλητική ιστορία κάποιου συλλόγου και σε αυτά τα 90 χρόνια έχουν υπάρξει πολλές μεγάλες επιτυχίες και αυτό είναι που πραγματικά μετράει".


«Εδώ έχω δει πρωταθλητές - συνεχίζει ο Buffon -. ελπίζω να φέρω σύντομα και άλλο τρόπαιο, επειδή δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη Γιούβε. Φέτος όλοι έχουμε δει πως η Μπάγερν έχει γίνει ένα σημείο αναφοράς, αλλά από την πλευρά μας υπάρχει η βούληση να βελτιωθούμε". 


Ο Buffon μίλησε και για δύο πολύ αγαπημένα του άτομα τον Antonio Conte και τον Alessandro Del Piero, ο οποίος επέστρεψε για μια ημέρα για να βυθιστεί και πάλι στην ιστορία της Γιουβέντους. «Όλοι γνωρίζουμε πως ο προπονητής ξεκίνησε να χτίζει την ομάδα. Ο πρόεδρος έχει μια πολύ καλή σχέση μαζί του, έτσι νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να μείνει μαζί μας. Ο Del Piero; Μου έδωσε μεγάλη χαρά που τον είδα μετά από καιρό. Τους τελευταίους μήνες έχουμε ακούσει μέσω μηνυμάτων τα λόγια του και σήμερα τον είδα ξανά από κοντά. Δεν έχει πάει για να περάσει το χειμώνα στην Αυστραλία, αλλά και στην προσπάθεια για τη βελτίωση της ομάδας του με τον επαγγελματισμό του ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: