JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πολλοί παίκτες ενδιαφέρουν τη Γιουβέντους.

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ξεκίνημα της νέας μεταγραφικής περιόδου και ήδη ασχολούνται με αρκετές περιπτώσεις σπουδαίων ποδοσφαιριστών, αφού οι φετινοί στόχοι διαφέρουν κατά πολύ σε σχέση με αυτούς των προηγούμενων δύο ετών.
Οι «μπιανκονέρι» κατέκτησαν το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στην Ιταλία και είναι έτοιμοι να κάνουν το… βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Το όνειρο για όλους όσους έχουν βοηθήσει τη Γιουβέντους τα τελευταία δύο χρόνια συνεχίζεται και οι σκέψεις της διοίκησης έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την δημιουργία μιας ομάδας, που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τους συλλόγους που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ζήτησε, άλλωστε, και ο Κόντε στην πρόσφατη συνάντησή του με τη διοίκηση. Οι εγγυήσεις που πήρε σε αυτό το θέμα, ήταν και ένας από τους σπουδαιότερους λόγους της παραμονής του στη Γιουβέντους.
Η εφημερίδα «Tuttosport» ασχολήθηκε εκτενέστερα με τα μεταγραφικά ζητήματα της «μεγάλης κυρίας» και έφερε στο φως της δημοσιότητας τους παίκτες που απασχολούν εντονότερα τους παράγοντες του συλλόγου. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι «μπιανκονέρι» θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πάμε να δούμε, όμως, που θα γίνουν αυτές… Εδώ και αρκετό διάστημα, στα ρεπορτάζ της «Γιούβε» υπάρχουν πολυάριθμα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την επιθετική ενίσχυση των πρωταθλητών. Τα ονόματα σπουδαίων φορ κάνουν… παρέλαση, αλλά στην πραγματικότητα μόνο λίγα από αυτά απασχολούν τη διοίκηση. Οι Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Στέφαν Γιόβετιτς είναι οι πρώτες επιλογές των ανθρώπων της Γιουβέντους όσον αφορά στην επίθεση. Τα ονόματα των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Έντινσον Καβάνι απασχολούν πολύ λιγότερο την ομάδα έως και καθόλου, κυρίως λόγω του οικονομικού. Οι Γιουβέντους, όμως, επιθυμεί την απόκτηση και δύο εξτρέμ με τους Νάνι και Άριεν Ρόμπεν να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Για τον Πορτογάλο υπήρξε επαφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προηγούμενο διάστημα, ενώ ο Ολλανδός ενδέχεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου μετά το τέλος της σεζόν, αν όντως επαληθευθούν τα όσα γράφονται για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, που ωστόσο έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενά του.
Προσθήκες θα γίνουν και στην άμυνα, αφού επιθυμία του Αντόνιο Κόντε είναι να έχει περισσότερους ικανούς ποδοσφαιριστές σε αυτή τη γραμμή για να μπορεί να ξεκουράζει τους βασικούς, Κιελίνι, Μπαρτσάλι και Μπονούτσι, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για αυτό. Άντζελο Ογκμπόνα και Αντρέα Ρανόκια είναι οι επικρατέστεροι για αυτό τον ρόλο.
Τέλος, η γνωστή εφημερίδα αναφέρει πως, ίσως υπάρξουν κινήσεις και για τους Πέντρο Ομπιάνγκ, Τζόναθαν Μπιαμπιανί και Φραντσέσκο Λόντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: