JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Στη Γιούβε σκέφτονται να δώσουν το "10" στο Βιντάλ.


Οι άνθρωποι της Γιουβέντους σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν τη φανέλα με τον αριθμό «10» στον Αρτούρο Βιντάλ από τη νέα χρονιά, καθώς με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δείξουν στον Χιλιανό μέσο το πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτόν.
Σύμφωνα με αναφορά του στο «Sky Sport 24», ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους διοικούντες της ομάδας να φορέσει και να αγωνίζεται από τη νέα χρονιά με την πολύ… βαριά φανέλα με το νούμερο 10, τη συγκεκριμένη φανέλα, την φόρεσε τελευταίος ο μεγάλος αρχηγός και σημαία της ομάδας Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ενώ πριν από αυτόν την έχουν φορέσει παίκτες όπως οι Μισέλ Πλατινί και Ρομπέρτο Μπάτζιο. Άλλωστε, αυτό είναι και μία πολύ έντονη επιθυμία του ίδιου του παίκτη για να δείξει σε όλους ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην Γιουβέντους και παράλληλα στέλνει μήνυμα σε αυτούς που θέλουν να τον πάρουν από το Τορίνο. 

Ο Βιντάλ έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, καθώς επίσης και των ανθρώπων της ομάδας, παρόλο που βρίσκεται στο Τορίνο μόλις δύο χρονιές. Τη σεζόν που μας πέρασε κατάφερε να ξεδιπλώσει μεγάλο μέρος από το πλούσιο ταλέντο του, «μαγνητίζοντας» με τις εμφανίσεις του τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Φυσικά, ούτε για… αστείο δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι», παρά το πρέσινγκ αρκετών συλλόγων, καθώς η απόφαση της διοίκησης είναι οριστική και μη αναστρέψιμη.
Αξίζει να αναφερθεί πως πρόσφατα, υπήρξε δημοσίευμα στην Ιταλία, που ανέφερε πως τον συγκεκριμένο αριθμό θα μπορούσε να τον πάρει ο Στέφαν Γιόβετιτς, αν τελικά ο νεαρός Μαυροβούνιος μετακομίσει στο Τορίνο το προσεχές καλοκαίρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: