JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο Davids δηλώνει ενθουσιασμένος με το κέντρο της Γιουβέντους.



Στη Γιουβέντους έχουν την πιο ανταγωνιστική μεσαία γραμμή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, επιμένει ο πρώην παίκτης της Edgar Davids.
Η Μεγάλη Κυρία είναι ευλογημένος με playmaker τον Αντρέα Πίρλο,και τους Claudio Marchisio,Arturo Vidal και τον Paul Pogba .
Για ο κουαρτέτο συγκεντρώθηκαν μόνο γύρω στα € 11 εκ. από την άποψη των τελών μεταβίβασης.
Ο Marchisio είναι στο σπίτι του καθώς αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ οι Πίρλο και Pogba εντάχθηκε στο τέλος των συμβάσεών τους από τη Μίλαν  και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.
"Η Γιουβέντους έχει το ισχυρότερο κέντρο στην Ευρώπη ",δήλωσε ο Ολλανδός, ο οποίος πέρασε επτά χρόνια στο Τορίνο.
Ο Davids είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με τον 20χρονό Pogba,και με τον Vidal,ο τελευταίος είναι ένας παίκτης που έχει παρομοιαστεί με τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους.
"Ο Pogba είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, "είπε ο 40χρονός προπονητής και παίκτης της Barnet και συνέχισε:
"Ο Vidal εν τω μεταξύ, είναι ένας πρωταθλητής που μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω και να γίνει ένα φαινόμενο. Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα τον βρεθεί μεταξύ των θρύλων της Γιουβέντους,όπως και ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να γίνει ένας ".

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:


«Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση καθώς φέτος έπαιξα 28 ματς στη Μπαρνέτ, στην οποία είμαι παίκτης-προπονητής, αλλά δεν είμαι πια γι' αυτό το επίπεδο ούτε σαν αλλαγή... Δε με χρειάζεται, άλλωστε, η Γιουβέντους σήμερα. Εχει το καλύτερο κέντρο της Ευρώπης και έχει δύο παίκτες που θα γράψουν ιστορία. Ο Πογκμπά είναι απίστευτο ταλέντο ενώ ο Βιντάλ θα γίνει ένας από τους θρύλους αυτής της ομάδας. Το έχω πει και στον ίδιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντάβιντς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ματς του «Μπερναμπέου».
«Το να είμαι στην ομάδα των θρύλων της Γιουβέντους σημαίνει ότι τελικά έκανα καλή καριέρα. Ηταν υπέροχο να δω ξανά τους παλιούς συμπαίκτες μου αλλά και παλιούς αντιπάλους. Ειδικά η παρουσία του Μπουντραγκένιο ήταν πολύ συγκινητική για μένα καθώς τον θαύμαζα όταν ήμουν πιτσιρικάς και ένιωσα ξανά μικρό παιδί αφού βρέθηκα στο ίδιο γήπεδο με αυτόν».
Το αποτέλεσμα, βέβαια, αυτής της αναμέτρησης δεν είχε κανένα ενδιαφέρον αλλά το Pitbull... απείλησε με ρεβάνς.
«Χάσαμε 2-1, όπως και στον πρώτο ημιτελικό του 2003. Ας έρθουν τώρα να παίξουμε τη ρεβάνς στο Τορίνο για να τους βάλουμε τρία γκολ και να τους αποκλείσουμε ξανά», είπε ο Ντάβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: