JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Δεν τα κατάφεραν οι Azzurrini.



Η Ιταλία πάλεψε απέναντι στην Ισπανία, όμως η ανωτερότητα των αντιπάλων και ένα… τραβηγμένο πέναλτι που δόθηκε σε αυτούς, της στέρησαν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, που έλαβε χώρα στα γήπεδα του Ισραήλ. Οι Ίβηρες νίκησαν με 4-2 την ιδιαίτερα μαχητική ομάδα του Ντέβις Μαντζία, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο για 2η σερί διοργάνωση το τρόπαιο (2011 η προηγούμενη), αλλά και 4η συνολικά.
Ο τελικός τα είχε όλα και σίγουρα δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από έναν παρόμοιο αγώνα αντρικής διοργάνωσης. Πολλά γκολ, τα περισσότερα από αυτά εξαιρετικής εκτέλεσης, νεύρα, φάσεις και δύο πέναλτι… Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως μια τέτοια διοργάνωση συγκεντρώνει τα βλέμματα των σκάουτερ από όλη την Ευρώπη, αλλά και το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των προπονητών της Γηραιάς ηπείρου.
Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους Ισπανούς να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 6’ με τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο άσος της Μπαρτσελόνα βρέθηκε σε σπουδαία βραδιά, καθώς σημείωσε συνολικά τρία τέρματα, όντας ένας από τους βασικούς λόγους, που η εθνική Ελπίδων της Ιταλίας δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη «μάχη». Η απάντηση, των azzurrini ήταν άμεση με τον Τσίρο Ιμομπίλε να κάνει το 1-1 σχεδόν τέσσερα λεπτά αργότερα. Η συνέχεια δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τους παίκτες του Μαντζία, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 3-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των Καταλανών σημείωσε ακόμα δύο τέρματα (31’,38’), με το δεύτερο να έρχεται μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή… σηκώνει πολύ κουβέντα, μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή στους παίκτες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη φάση. Ίσα- ίσα, ο ποδοσφαιριστής της Ισπανίας πέφτει την ώρα που τα πόδια του αντιπάλου του είναι ήδη τραβηγμένα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίσκο με νέο πέναλτι έκανε το 4-1 (66’), ενώ το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα διαμόρφωσε στο 79’ ο Μπορίνι, ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.


Σκόρερς: 10' Ιμόμπιλε, 80' Μπορίνι / 6', 31' και 38' πέν. Τιάγκο Αλκάνταρα, 66' πέν. Ίσκο

ΙΤΑΛΙΑ: Μπάρντι, Ντονάτι, Μπιανκέτι, Καλντιρόλα, Ρετζίνι, Φάουστο Ρόσι, Βεράτι (76' Κρίμι), Φλορέντσι (58' Σαπονάρα), Λορέντσο Ινσίνιε, Μπορίνι, Ιμόμπιλε (58' Γκαμπιαντίνι).
ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Μαρτίν Μοντόγια, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Μπάρτρα, Αλμπέρτο Μορένο, Ιγιαραμέντι, Κόκε (86' Καμάτσο), Τιάγκο Αλκάνταρα, Τέγιο (71' Μουνιαΐν), Ίσκο, Μοράτα (80' Ροντρίγκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: