JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Γιουβέντους για Gomez;



Ούτε Higuain ή Tevez ,ή Γιόβετιτς ,αλλά ο Mario Gomez . Σύμφωνα με δημοσιεύματα σήμερα της «Gazzetta dello Sport», η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί στο γερμανικό βομβαρδιστικό της Μπάγερν Μονάχου. 
Την επόμενη Δευτέρα, όπως αναφέρθηκε από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα στο Μιλάνο,στο Τορίνο θα είναι ο διαχειριστής του 28χρονου Γερμανού υπηκόου να μιλήσει απευθείας με τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους,Giuseppe Marotta. Δεδομένων των δυσκολιών για την επίτευξη του επιθετικού διότι είναι πολύ ακριβοί οι παραπάνω προαναφερθέντες,η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πάρει τον Gomez,μια λύση πολύ πιο προσιτή σε οικονομική που αξιολογείται επί του παρόντος σε 15 εκατ. ευρώ . Η είδηση,δεν πρέπει να είναι πολύ ευτυχείς για τη Νάπολι και τη Φιορεντίνα,οι οποίες εργάζονται για τον Γκόμεζ για εβδομάδες. Παραμένουν ζεστές σε κάθε περίπτωση, οι διαδρομές που οδηγούν σε Alvaro Negredo της Σεβίλης,και  Oscar Cardozo της Benfica.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρροτα ηθελε Ιγκουαιν με 22 εκατ. και Γιοβετιτς με 15 περιπου και τους παικτες συν φυσικα. Συνολο 37 εκατ. Παιρνεις Γκομεζ με 15 και δινεις τα 30 του Γιοβετιτς. Κρατας Τζιοβινκο και ισως Βουσινιτς και μαζι με Λλορεντε εκλεισε το επιθετικο προβλημα.

billaras είπε...

Σωστή η σκέψη σου φίλε μου,αλλά πρέπει να ξεφορτωθούμε τον Μάτρι και τον Κουαλιαρέλα από την επίθεση,και όπως αποδεικνύει η ιστορία στο να πουλήσει η ομάδα παίκτες είναι κομματάκι δύσκολο.

Ανώνυμος είπε...

Eννοειται πως Ματρι Κουαλιαρελα θα δουν την πορτα της εξοδου φιλε μου(Μπεντνερ Ανελκα επισης δεν συζητιεται). Συμφωνω σε αυτο που λες παντως ευελπιστω φετος,εστω και με το συστημα ανταλλαγων η συνδυαστικα μαζι με χρηματα για μεταγραφικους μας στοχους να κερδισουμε κατι και να μην μας μεινουν στο παγκο και μονο.