JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η Juventus βρίσκεται κοντά στον Tevez.

Η Γιουβέντους βρίσκεται κοντά Τέβεζ και υπερβαίνει την Μίλαν.
Όπως γράφει σήμερα η «Gazzetta dello Sport».Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους,Giuseppe Marotta, γνωρίζει ότι η σύμβασή του λήγει στις 30 Ιουνίου και ότι αν δεν λάβει τουλάχιστον έναν κορυφαίο παίκτη μέχρι την ημερομηνία αυτή, είναι πιθανό να αναιρεθεί από τη Μεγάλη Κυρία. 
Είτε πρόκειται για ένα μήνυμα στην Ρεάλ Μαδρίτης (που συνεχίζει να ζητά 30 εκατ. ευρώ για τον Higuain ), ή μια αλλαγή στα σχέδια,δεν γνωρίζουμε: είναι γεγονός ότι η Μίλαν μετατοπίζεται από την τελευταία επίθεση της Γιουβέντους εναντίον του Αργεντινού.
Ο Marotta έχει προσφέρει στην Μάντσεστερ Σίτι 12 εκατομμύρια ευρώ για την ετικέτα του Carlos Tevez(έναντι της αρχικής αίτησης των 15 εκατ. ευρώ), με έμφαση στο γεγονός ότι από τον Ιούνιο του 2014,ο Αργεντινός θα είναι ελεύθερος σε μια ελεύθερη μεταφορά.
Η συμφωνία με τον παίκτη έχει ήδη συμφωνηθεί κατά τη διάρκεια των  προηγούμενων ημερών  μεταξύ του παίκτη και του ατζέντη του Kia Joorabchian:
Αν η Σίτι δεχθεί την προσφορά για τον Apache ο οποίος θα λαμβάνει για μια τριετή  5,500,000 ευρώ καθαρά συν τα μπόνους . Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» σε  8-10 ημέρες το πολύ ο Tevez θα υπογράψει για τη νέα του ομάδα. Θα είναι πραγματικά η Γιουβέντους αυτή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: