JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Γιουβέντους-Ελλάς Βερόνα 2-1, ντεμπούτο βασικός ο Γιορέντε με χρυσό γκολ.

Μετά τον Κάρλος Τέβεζ που ξεκίνησε με γκολ στο επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, έτσι και ο Φερνάντο Γιορέντε στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του στη βασική εντεκάδα της Γιούβε σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Η Βερόνα άνοιξε το σκορ στο 37' αλλά η απάντηση της Γιούβε ήταν άμεση και 3λεπτά μετά (40') με τον Τέβεζ ισοφάρισε σε 1-1, πριν τελειώσει το ημίχρονο (45+3) η Γιουβέντους κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Φερνάντο Γιορέντε που για πρώτη φορά ξεκινάει βασικός και να γυρίσει το ματς.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1 με Ιντερ και Κοπεγχάγη, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 κόντρα στην Βερόνα και έφτασε τους 10 βαθμούς στην Serie A. Οι Μπιανκονέρι -με τους Μπουφόν, Κιελίνι και Βούτσινιτς να παίρνουν ανάσες, μπήκαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες με τους Τέβες, Γιορέντε και Βιδάλ, με τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Ραφαέλ να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις. Σαφώς κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βαγγέλης Μόρας κατέβασε τη μπάλα για τον Κατσιατόρε που από κοντά έγραψε το 0-1 στο 36'.
Πριν καλά καλά προλάβουν να καταλάβουν οι τις Βερόνα ότι προηγήθηκαν, η Γιουβέντους είχε πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ. Στο 40' μετά από βαθιά μπαλιά του Μπονούτσι ο Τέβες έφυγε μόνος απέναντι στον Ράφαελ και έγραψε το 1-1. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Γιορέντε νίκησε στον αέρα τον Μόρα μετά από σέντρα του Βιδάλ και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 2-1.
Στην επανάληψη ο Μπονούτσι σταμάτησε τον Ζορζίνιο πριν προλάβει να πυροβολήσει, ενώ ο Ράφαελ είπε «όχι» στον Πογκμπά, όπως και σε φάουλ του Πίρλο. Αποθέωση γνώρισε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο που έπαιξε από το 66' σαν αλλαγή για πρώτη φορά τον τελευταίο μήνα, αφού είχε τραυματιστεί στο super cup με την Λάτσιο.



Juventus - Verona 2-1

Σκόρερ: Hunter 37, Tevez 40 ', Llorente 46'
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Storari,Barzagli,Bonucci,Ogbonna,Ίσλα,Βιντάλ,Πίρλο(από Marchisio 67 ')Pogba,Asamoah,Τέβεζ (Giovinco),Llorente( Βούτσινιτς 70').Πάγκος:Buffon,Citti,Chiellini,De Ceglie,Πελούζο,Motta,Padoin,Lichtsteiner, Quagliarella.Προπονητής:Conte.
Ελλάς Βερόνα (3-5-1-1): Rafael,Γκονζάλες,Μόρας,BIANCHETTI, Hunter,Romulo,Donati(Gomez),Hallfredsson,Agostini (Iturbe)Jorginho,Cacia.Πάγκος:Nicolas,Mihaylov, Laner, Longo, Γιάνκοβιτς,Cirigliano,Rubin, Marques,Donadel. Προπονητής: Andrea Mandolrlini.
Κίτρινες: Asamoah, Ogbonna, Βούτσινιτς, Donadel, Marchisio.
Διαιτητής: Bergonzi.

2 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ηδες μετη μαστορια εβαλε το γκολ μεγαλος πεχτης τουλαχηστον εγω δηκεοθηκα

Juve-ntinos.!!! είπε...

Για αυτό ήρθε στη Γιούβε ο Γιορέντε, για να βάζει τέτοια γκολ, πολύ καλό ξεκίνημα και για τον Βάσκο.
Τελικά ο Κόντε ξέρει τι κάνει και έχει αρχίσει να αφήνει στην άκρη τα όποια κολλήματα είχε.