JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσιεύματα ανάφερουν για ενδιαφέρον της Άρσεναλ για Κόντε.

Δημοσίευμα γνωστής ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως το όνομα του Αντόνιο Κόντε είναι ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Άρσεναλ, αν και εφόσον αποχωρήσει από το Λονδίνο ο Αρσέν Βενγκέρ.
Το συμβόλαιο του Αλσατού τεχνικού λήγει μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και οι φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν εξαφανιστεί τελείως. Βέβαια, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων» δείχνουν να επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασία τους (τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στις δηλώσεις τους), οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Μάλιστα, υπάρχουν ρεπορτάζ που θέλουν τις δύο πλευρές να ανανεώνουν σύντομα τη συνεργασία τους και τον Βενγκέρ να έχει ένα νέο μεγάλο ποσό στα χέρια του για σημαντικές προσθήκες κατά την περίοδο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σε περίπτωση που όμως αποχωρήσει τελικά, τότε ο νυν προπονητής της Γιουβέντους αναμένεται να απασχολήσει τους Λονδρέζους, όπως φαίνεται από το σχετικό δημοσίευμα.
Θυμίζουμε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος αγγλικός σύλλογος συνδέεται με το όνομα του έμπειρου τεχνικού των πρωταθλητών Ιταλίας, την στιγμή που και ο ίδιος ο Κόντε έχει δηλώσει πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε πάγκο ομάδας από την Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: