JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κρόιφ: "Η Γιούβε είναι πιθανό να κερδίσει το C.L."


Η Γιουβέντους αγωνίζεται απόψε στην πρεμιέρα του Champions League στην Κοπεγχάγη με την ομώνυμη ομάδα, με τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Γιόχαν Κρόιφ να πιστεύει ότι η μεγάλη κυρία μπορεί να κάνει την έκπληξη και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το βαρύτιμο τρόπαιο.
Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει θέσει ως στόχο τη φετινή χρονιά, εκτός από την κατάκτηση του “Scudetto” στην Ιταλία και μία πολύ καλή πορεία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού αυτή πέρυσι σταμάτησε στα προημιτελικά μετά τον αποκλεισμό της από την Μπάγερν Μονάχου.
«Νομίζω ότι είναι πιθανό να κερδίσουν το Champions League», ανέφερε αρχικά ο Κρόιφ στην “Tuttosport” και συνέχισε: «Εδώ και δύο χρόνια παίζουν υπέροχο ποδόσφαιρο».
Στη συνέχεια ο παλιός παίκτης των Άγιαξ και Μπαρτσελόνα μίλησε και για τις δύο άλλες ομάδες που βρίσκονται στους ομίλους, Νάπολη και Μίλαν.
«Η Μίλαν είναι πάντα Μίλαν, αλλά φέτος έχουν αλλάξει πολλά. Για μένα ο Κακά εξακολουθεί να αποτελεί ένα ερωτηματικό. Η Νάπολη είναι κάπως αρχάρια σε αυτή τη διοργάνωση. Θα πρέπει να τη παρακολουθήσουμε για να μιλήσουμε ανοιχτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: