JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Raiola φρενάρει την ανανέωση του Pogba?




Στη Γιουβέντους θέλουν να κλειδώσουν τον Pogba,αλλά η αποστολή δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο μπορεί να φαίνεται. 
Ο Γάλλος μέσος που γεννήθηκε το 1993 είναι με σύμβαση μέχρι το 2016 και αυτή τη στιγμή κερδίζει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. 
Πρόσφατα η Γιουβέντους μέσο του Marotta είπε ότι είναι πρόθυμοι να του χορηγήσει μια προσαρμογή της δέσμευσης,όμως τα τελικά ψηφία είναι ένα μικρό πρόβλημα. 
Μετά τις δηλώσεις του ότι ο Pogba αξίζει δύο φορές ο Μπέιλ(η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ,και μισθό στον παίκτη 13 εκατ. ευρώ ανά σεζόν),ο αντιπρόσωπός του Mino Raiola είπε στην Tuttosport:«Ο Paul είναι χαρούμενος και είναι πολύ καλά,αλλά αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσει τη σύμβαση του με την Γιουβέντους,θα περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. " 
Η αίσθηση είναι ότι ο Raiola θέλει να περιμένει να κερδίσει μεγαλύτερο συμβόλαιο ο πελάτης του,όταν ο παίκτης θα είχε την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του όλο και περισσότερο στο γήπεδο. 
Ο στόχος είναι να γίνει ένας από τους ο πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Γιουβέντους όπως οι Τέβεζ,Buffon και Vidal. Αν και για να τον πείσει,η Γιουβέντους μπορούσε να του δώσει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη αφού αρνήθηκε να ανανεώσει τη σύμβαση του Πίρλο η οποία λήγει στο τέλος της σεζόν.

Πάντως εγώ να επισημάνω ότι ο Pogba δεν ήταν λίγες η φόρες που άδειασε τον ατζέντη του καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος το όνειρο του είναι να κατακτήσει τα πάντα με τη Γιουβέντους και να μείνει για αρκετά χρόνια σε αυτή,ο Raiola παίζει για ακόμα μια φορά καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: