JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τόνι: "Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Κόντε ο Γιορέντε".

Ο Φερνάντο Γιορέντε άφησε το καλοκαίρι που μας πέρασε την Αθλέτικ Μπιλμπάο για να μετακομίσει στο Τορίνο και τη Γιουβέντους, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα έχει σχεδιάσει καθώς μετράει μόλις μία συμμετοχή μέχρι στιγμής κι αυτή ως αλλαγή, αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται.
Ο επιθετικός της Βερόνα, Λούκα Τόνι μιλώντας στην “Tuttosport” τόνισε ότι ο Ισπανός διεθνής δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Κόντε, με αποτέλεσμα να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.
«Ο Κόντε, τουλάχιστον στα χαρτιά, προτιμά επιθετικούς με χαρακτηριστικά εντελώς διαφορετικά με αυτά του Γιορέντε. Προτιμά φορ που βοηθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κι είναι καλή και μακριά από την αντίπαλη εστία».
Ο Ιταλός στράικερ βρέθηκε για μία χρονιά υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε και θυμάται ότι όπως και στον ίδιο (που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Βάσκο), το σύστημα που έχει περάσει στους “μπιανκονέρι” ο Κόντε, δεν βολεύει τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές.
«Είμαστε παίκτες που είμαστε καλοί στον αέρα και μας αρέσει να είμαστε μέσα στην περιοχή. Ελπίζω μόνο ένα πράγμα γι’ αυτόν, λίγη τύχη έτσι ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο όταν θα του δοθεί η ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: