JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κοπεγχάχη-Γιουβέντους 1-1, ίδιο ξεκίνημα με πέρυσι.

Όπως και πέρυσι (1-1 με τη Νόρτσελαντ) έτσι και φέτος η έκπληξη της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έγινε στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης όπου η ομώνυμη ομάδα και η Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι με το γκολ του Γιόργκεσεν στο 14', ισοφάρισε με τον Κουαλιαρέλα στο 54ο λεπτό όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς οι 20 συνολικά τελικές προσπάθειες που επιχείρησαν οι παίκτες της σταμάτησαν όλες στον εκπληκτικό τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης Βιλάντ.

Η Κοπεγχάγη ξεκίνησε πολύ δυναμικά το ματς και μόλις στο δεύτερο λεπτό απείλησε τους Ιταλούς με τον Μπένγκτσον που είχε ανέβει όμως ο Πογκμπά πρόλαβε να διώξει. Στο 8ο λεπτό ήταν ο Μπουφόν που απέκρουσε το σουτ του Άντι.

Η υπεροχή και η πίεση των Δανών καρποφόρησε στο 14ο λεπτό όταν ο Γιόργκεσεν έπιασε στον ύπνο την Ιταλική άμυνα, νίκησε και τον Μπουφόν ανοίγοντας το σκορ.
Η συνέχεια άνηκε στη Γιουβέντους καθώς οι παίκτες της Κοπεγχάγης οπισθοχώρησαν και έδωσαν το γήπεδο στους παίκτες του Κόντε να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Βιλάντ κατάφερε να κρατήσει στο πρώτο ημίχρονο όρθια την ομάδα πραγματοποιώντας δύσκολες αποκρούσεις όμως με την πίεση που δεχόταν ήταν λογικό ότι αργά η γρήγορα θα λύγιζε.

Το γκολ της ισοφάρισης για την Γιουβέντους ήρθε στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό με τον Κουαλιαρέλα

Οι πρωταθλητές Ιταλίας πίεσαν μέχρι το τέλος όμως η σταθερότητα του Βιλάντ δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν τη νίκη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.




Κοπεγχάγη (4-4-2): Wiland,Jacobsen,Bengtsson,Mellberg,R. Sigurdsson,Claudemir(86 'Margreitter),Ντιλέινι,Μπολάνιος (79' Toutouh),Άντι(Gislason 69 '),N.Jørgensen, Braaten.Στον πάγκο:Jensen,Remmer,Kristensen,Santin.Προπονητής: Solbakken.
Juvenuts (3-5-2):Μπουφόν,Κιελίνι,Ogbonna,Πελούζο(73 'De Ceglie),Bonucci,Lichtsteiner(87' Ίσλα),Pogba,Pirlo,Vidal, Tevez,Quagliarella(76 'Giovinco).Στον πάγκο:Storari,Padoin,Asamoah,Llorente.Προπονητής:Conte.

Δεν υπάρχουν σχόλια: