JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Περί ντροπής και υποκρισίας.

Κατάθεση ψυχής από τον Il Greco που εξηγεί γιατί δεν ντρέπεται ό,τι κι αν αποφασίζει ο διαιτητής ή ο βοηθός σε ένα ματς

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ σε ένα ματς ότι η Γιουβέντους ευνοήθηκε. Να μην περιμένει κανείς όμως να ντραπώ ως Γιουβεντίνος γι’ αυτό.
Το παραμυθάκι το ξέρουμε πολύ καλά και δεν έχει δράκο, γι' αυτό καλό θα είναι να βρουν τίποτα άλλο να πουν. Καταλαβαίνω ως Γιουβεντίνος το πώς περιμένουν κάποιοι πώς και πώς να πάρει ένα σφύριγμα η Γιούβε για να βγάλουν το κόμπλεξ τους. Είναι αυτό που τους βοηθάει να χάσουν όλο το άγχος για την ομάδα τους κατά τη διάρκεια της σεζόν καθώς βρίσκουν τη δικαιολογία που θέλουν. Και δικαιολογίες, 99 φορές στις 100, βρίσκουν οι μικροί.
Κανένα οφσάιντ δεν υπήρχε στο γκολ της Κιέβο και φυσικά ήταν οφσάιντ ο Τέβες, όπως είδαμε μετά από τόσα ριπλέι, στο γκολ του Πογκμπά με την Τορίνο. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια υπήρχαν τίποτα άλλες φάσεις που έκαναν λάθη οι διαιτητές ή όχι; Απάντηση δεν περιμένω από κανέναν γιατί κανένας δεν μπορεί να είναι τόσο υπερήφανος όσο οι Γιουβεντίνοι για την ομάδα τους.
Μας έστησαν μια ωραία φάρσα το 2006, πληρώσαμε τα σπασμένα όλων αλλά το πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε το αποδείξαμε με το να επιστρέψουμε μέσα σε λίγα χρόνια στην κορυφή. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, βέβαια, ακούσαμε και διαβάσαμε πολλούς που έλεγαν και έγραφαν ότι εμείς οι Γιουβεντίνοι θα πρέπει να ντρεπόμαστε. Και το ξαναλένε και το ξαναγράφουν σε κάθε σφύριγμα που δεν τους αρέσει.
Δεν ξέρω πώς αισθάνεται ο καθένας και βασικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Ξέρω πώς αισθάνομαι εγώ ως οπαδός της Γιούβε και για τον εαυτό μου γράφω: Δεν ντρέπομαι ό,τι κι αν αποφασίζει ο διαιτητής ή ο βοηθός σε ένα ματς.


Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου του Il Greco στο site του Gruppo Greco από το παρακάτω λινκ:

http://gruppogreco.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2495.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: