JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κιέβο Βερόνα-Γιουβέντους 1-2, νίκη και πάλι με ανατροπή.

Η Γιούβε βρέθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι πίσω στο σκορ από το 28' μετά από λάθος του Μπουφόν ο Τερό έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η Γιούβε μπήκε δυνατά και στο 47' ισοφάρισε με τον Κουαλιαρέλα σε 1-1, στο 47' η Κιέβο πέτυχε γκολ με τον Παλόσκι που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό, τελικά την ανατροπή της Γιουβέντους ολοκλήρωσε παίκτης της Κιέβο (Μπερναρντίνι 65') που με αυτογκόλ έγραψε το τελικό 1-2 και έτσι η Γιούβε πήρε ακόμα ένα αγχωτικό τρίποντο.

Σε «τροχιά» κορυφής λοιπόν έμεινε η Γιουβέντους, που αν και βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ από την Κιέβο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει το «τρίποντο» στη Βερόνα με σκορ 2-1. 


Η Κιέβο είναι εδώ και χρόνια η πιο... ενοχλητική ομάδα για τη Γιουβέντους καθώς πάντα τη δυσκολεύει και συχνά της κόβει και βαθμούς. Το πρώτο το έκανε και τώρα, το δεύτερο όχι... Ο Αντόνιο Κόντε έκανε και πάλι rotation αφήνοντας αρκετούς βασικούς στον πάγκο και οι παίκτες του δέχθηκαν πάλι πρώτοι γκολ, βάζοντας τους εαυτούς τους στη διαδικασία να κυνηγούν την ανατροπή του σκορ.
Το γκολ της Κιέβο ήρθε στο 28' με το ωραίο πλασέ του Τερό στην κίνηση μετά το λάθος του Μπουφόν που τροφοδότησε τον Σάρντο αντί για τον Πελούζο. Εχοντας και το σκορ υπέρ τους, οι γηπεδούχοι έπαιξαν μαζική άμυνα, με τους Μπιανκονέρι να προσπαθούν κυρίως με σέντρες, για να εκμεταλλευτούν τον Γιορέντε, για να αντιστρέψουν την κατάσταση.
Ο Ισπανός φορ είχε χαμένη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο δε δόθηκε πέναλτι στη Γιουβέντους για χέρι του Εστιγκαρίμπια. Στο β' μέρος οι Τορινέζοι μπήκαν δυνατά και ισοφάρισαν στο 47' με τον Κουαλιαρέλα, που επέμεινε μετά την απόκρουση του Πουτζιόνι, για αν έρθει δεύτερο λάθος από τη διαιτησία στη συνέχεια καθώς ακυρώθηκε γκολ του Παλόσκι για οφσάιντ αλλά αυτός, όταν έγινε το σουτ που απέκρουσε ο Μπουφόν, καλυπτόταν.
Η Γιουβέντους πίεσε, έφτασε στο 1-2 με το αυτογκόλ του Μπερναρντίνι στο 65' και από εκείνο το σημείο ήλεγξε πλήρως την κατάσταση και πήρε το τρίποντο.

CHIEVO-JUVENTUS 1-2
Γκολ:  Théréau 28', Quagliarella 47', 65' aut. Bernardini 
CHIEVO
Puggioni; Sardo, Bernardini, Claiton, Cesar, Dramé; Bentivoglio, Rigoni, Estigarribia (21’ st Radoanovic); Théréau (42’ st Pellissier), Paloschi
(24’ st Ardemagni)
A disposizione: Silvestri, Squizzi, Papp, Pamic, Frey, Improta, Calello, Sestu,  Acosty.
Allenatore: Sannino.
JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Ogbonna, Chiellini; Isla (19’ st Lichtsteiner), Pogba, Pirlo, Marchisio, Peluso; Quagliarella (30’ st Tevez), Llorente (42’ st Vidal)

A disposizione: Storari, Vannucchi, Bonucci, Motta, De Ceglie, Asamoah, Padoin, Giovinco, Vucinic.
Allenatore: Conte
ARBITRO: De Marco
ASSISTENTI: Preti, Vuoto
QUARTO UFFICIALE
: Nicoletti
ARBITRI D’AREA
: Guida, Nasca

AMMONITI: 23’ pt Dramé, 5’ st Sardo, 6’ st Bentivoglio

Δεν υπάρχουν σχόλια: