JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τα βλέμματα σε επιθετικούς για τον Ιανουάριο.




Στη Γιουβέντους πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αν και ο Γιορέντε έκανε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και σκόραρε χθες στο πρώτο του παιχνίδι σαν βασικός στη σεζόν,τα μέσα ενημέρωσης στη γειτονική Ιταλία θεωρούν αβέβαιο ακόμα το μέλλον του,το οποίο θα ξεκαθαρίσει τον Γενάρη.


Έτσι στη Μεγάλη Κυρία στρέφουν τα βλέμματα τους στην ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής,με τρία ονόματα να κάνουν την εμφάνιση τους.


Αυτά είναι,ο  Lacina Traoré της Ανζί,ο Rodrigo της Μπενφίκα και ο Luis Muriel της Ουντινέζε,με διαφορετικές ευκολίες και δυσκολίες ο καθένας τους.


Περιμένουν λοιπόν να δουν τη ζημία που υπέστη ο Lacina Traoré την περασμένη Πέμπτη στο Γιουρόπα,ωστόσο τα 20 εκατ. ευρώ που ζητάνε οι Ρώσοι είναι ένα μείον  γι'αυτόν.


Οι παρατηρητές της Γιουβέντους έχουν στείλει στο Τορίνο εξαιρετικές εκθέσεις σχετικά με τον νεαρό επιθετικό της Μπενφίκα Rodrigo,οι Πορτογάλοι όμως φαίνεται να τον υπολογίζουν πάρα πολύ


Το τρίτο όνομα είναι αυτό που συγκεντρώνει της περισσότερες πιθανότητες να μετακομίσει στο Τορίνο τον Γενάρη,ο Luis Muriel λοιπόν της Ουντινέζε είναι ο εκλεκτός.


Τον οποίο ο Marotta ήθελε να αποκτήσει τον περασμένο Ιούνιο,δεδομένου τον πολύ καλών σχέσεων των δυο συλλόγων και την αναφορά που κάνουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ότι η Ουντινέζε έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του γιατί αυτός θα μετακομίσει στο Τορίνο,ο Luis Muriel είναι το καυτό όνομα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Γιουβέντους με τις πιθανότητες απόκτησης ίσως και σε τελειωμένο στάδιο.


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Έχουμε 5-6 δανικούς ή 50% δεν μας κάνει κανείς από αυτούς???? τότε τι τους κρατάμε.