JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τέβεζ:«Ο 'Immobile σχεδόν μου έσπασε τον αστράγαλο»



Ο Carlos Tevez και Γιουβέντους απάντησαν στην Τορίνο μέσω του Twitter,και το Derby della Mole συνεχίζεται μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το παιχνίδι τελείωσε 1-0 υπέρ της Γιουβέντους, με γκολ του Paul Pogba,στο όποιο στην αρχή της φάσης ο Τέβεζ να είναι οφσάιντ.

Η Torino κυκλοφόρησε μια δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου,και επιτίθεται στον Antonio Conte για τα σχόλια σχετικά με τις αποφάσεις της διαιτησίας.

Ο Τέβεζ απάντησε στην Τορίνο μέσω Twitter με αυτή την εικόνα του πρησμένου και ματωμένου του αστραγάλου,μια ζημία που προκλήθηκε από τον Ciro Immobile.

"Εμείς πάντα κερδίσει με τη βοήθεια λένε,αν είναι έτσι.γιατί κάποιος που σχεδόν σπάει τον αστράγαλό μου παίρνει μόνο κίτρινη κάρτα ...», έγραψε ο επιθετικός της Κυρίας.

Και η Γιουβέντους απάντησε επίσης στην Τορίνο στην καταμέτρηση των στατιστικών.

"Ουσιαστικά δεν είμαστε καλοί στα μαθηματικά. Αλλά μπορούμε να υπολογίζουμε σε 0,όπως ο αριθμός των ευκαιριών στο στόχο που είχε η Torino "

Ο επίσημος λογαριασμός της Torino στη συνέχεια απάντησε άμεσα στο εν λόγω tweet:«Σίγουρα θα καταφέρετε να μετρήσετε μέχρι το 31 (ουπς, 29). "

Αυτό αναφέρεται στην «επίσημη» καταμέτρηση των 29 πρωταθλημάτων που κέρδισε η Juve,και περιλαμβάνει τα δύο που της έχουν αφαιρεθεί(άδικα)στο σκάνδαλο Calciopoli(farciopoli).

Να συμπληρώσω εγώ ότι στην ομάδα της Τορίνο τα διψήφια νούμερα π.χ 31 μάλλον ζαλάδα τους προκαλούν,γι' αυτό και χάνουν το μέτρημα,όταν ξέρεις να μετράς μέχρι το 7,το 31 απέχει έτη φωτός μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: