JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι σκέψεις όλων στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Μια μέρα μετά, το ντέρμπι με την Τορίνο έχει μπει πλέον στο αρχείο. Τις επόμενες δυο μέρες το πρωτάθλημα δεν είναι στις σκέψεις του Antonio Conte και των παικτών του. Τώρα η συγκέντρωση όλων είναι στην Γαλατασαράι που είναι ο επόμενος αντίπαλος της Γιούβε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τετάρτη βράδυ, το γήπεδο της Juventus θα  φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα της μπροστά στους οπαδούς της και όλοι περιμένουν να κάνει την πρώτη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ για να μπει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισεις στην φάση των 16. 

Μετά την ισοπαλία με την Κοπεγχάγηβκαι την ήττα των Τούρκων από τη Real το παιχνίδι στο Τορίνο αρχίζει να παίρνει μεγάλη σημασία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο του ομίλου.

Για αυτό, η ομάδα δεν σπατάλησε καθόλου χρόνο και από το πρωί, αμέσως επέστρεψε στην προπόνηση στο κέντρο της Γιουβέντους στο Vinovo αφήνοντας στην άκρη το χθεσινό νικηφόρο ματς με την Τορίνο. Με το συνηθισμένο χαλαρωτικό πρόγραμμα για αυτούς που έπαιξαν χθες και κανονική δραστηριότητα για τους άλλους.

Αύριο, Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, η ομάδα θα κάνει την τελευταία απογευματινή προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, ο Αντόνιο Κόντε μετά το πέρας της προπόνησεις θα ανακοίνωση την αποστολή της ομάδας, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κάρλος Τέβεζ καθώς αποκόμισε ένα τραύμα στον αστράγαλο από το χθεσινό παιχνίδι με την Τορίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: