JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ρεάλ Μ.-Γιουβέντους 2-1, βελτιωμένη η Γιούβε αλλά...

Η Γιουβέντους παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη αλλά... δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το αποψινό παιχνίδι, λίγο η αστοχία τον παικτών της, λίγο η αδικαιολόγητη αποβολή του Κιελίνι που μόνο ο Γερμανός ρέφερι είδε, έφεραν την ήττα που σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς θα πρέπει να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια που απομένουν για να περάσει στην επόμενη φάση.

Τέσσερα μόλις λεπτά χρειάστηκαν για να σκοράρει και στην 3η αγωνιστική ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να κάνει το 1-0 για την Ρεάλ με το 6ο γκολ του στην φετινή διοργάνωση.
Ο Άνχελ ντι Μαρία έκανε εξαιρετική πασά και ο Ρονάλντο βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν, πέρασε τον Ιταλό πορτιέρε και πλάσαρε σε κενό τέρμα, ανοίγοντας το σκορ για την "βασίλισσα".
Η Γιουβέντους που ήταν πιο απειλητική από τη Ρεάλ απάντησε στο 22', με τον Φερνάντο Γιορέντε να κάνει το 1-1 με κοντινό σουτ, παίρνοντας το... ριμπάουντ έπειτα από την απόκρουση του Κασίγιας πάνω στην γραμμή σε κεφαλιά του Πογκμπά. 

Στο 29' ήρθε το δεύτερο γκολ της Ρεάλ και του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να δίνει ξανά προβάδισμα στους "μερένγκες" με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο έκανε ο Κιελίνι στον Σέρχιο Ράμος (αλληλοτραβήχτηκαν οι δυο τους).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και τελείωσε στο 48' όταν ο Γερμανός ρέφερι απέβαλε τον Τζόρτζο Κιελίνι και άφησε με 10 παίκτες την "Γιούβε", παίρνοντας μάλιστα απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Ρονάλντο έβαλε το χέρι στο λαιμό του άσο της Ρεάλ (αυτό ο Γερμανός το είδε μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα). Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η Γιουβέντους πάλεψε, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλία.



REAL MADRID-JUVENTUS 2-1
Γκολ: Ronaldo 4’, Llorente 21’, Ronaldo (πεν) 28’
REAL MADRID
Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Illarramendi (27’ st Isco), Modric; Di Maria (34’ st Morata), Benzema (22’ st Bale) Ronaldo
A disposizione: Lopez, Coentrao, Carvajal, Varane
Allenatore: Ancelotti
JUVENTUS 
Buffon; Caceres, Barzagli, Chiellini, Ogbonna (24’ st Giovinco); Vidal, Pirlo (14’ st Asamoah), Pogba; Marchisio, Tevez, Llorente (5’ st Bonucci).
A disposizione: Storari, Isla, Peluso, Padoin
Allenatore: Conte
ARBITRO: Gräfe (GER)
ASSISTENTI: Schiffner (GER), Kleve (GER)
QUARTO UFFICIALE: Fischer (GER)
ARBITRI D’AREA: Fritz (GER), Stieler (GER)

AMMONITI: 19’ pt Illarramendi, 28’ pt Vidal, 33’ st Modric, 44’ st Sergio Ramos
ESPULSI: 3’ st Chiellini

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

polu kalhterh shmera h omada apo alla mats aksize sigoura thn isopalia