JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ατομικές προπονήσεις για τους μικρούς στην Ακαδημία της Γιούβε.

Η ακαδημία της Γιουβέντους στην Ελλάδα παρουσιάζει το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία των ατομικών προπονήσεων για νεαρούς ποδοσφαιριστές (8-16 ετών), που επιθυμούν να βελτιώσουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.
Η αποκλειστική συνεργασία των Ακαδημιών της Γιουβέντους με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα διανύει τον 5ο χρόνο της, οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει το περυσινό νούμερο και πλέον οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου, πέρα από τις ομαδικές προπονήσεις, έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ατομική τεχνική μέσα από τα ιδιαίτερα μαθήματα (personal training) που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του JuventusAthensSoccerSchool στην Παλλήνη.
Οι στόχοι του προγράμματος
Κάθε κύκλος,  περιλαμβάνει 5 προπονήσεις  (ωριαίας διάρκειας η καθεμία) και  έχει ένα συγκεκριμένο τεχνικό στόχο, ανάλογα με τις ανάγκες του ποδοσφαιριστή, με σκοπό πάντα την βελτίωση των ποδοσφαιρικών του δεξιοτήτων. Οι τεχνικοί στόχοι είναι: ο έλεγχος και ο χειρισμός της μπάλας, η προσποίηση και η ντρίπλα, οι διάφορες μορφές σουτ, η υποδοχή της μπάλας, η πάσα και η κεφαλιά.  
Η μέθοδος
Η μεθοδολογία των Juventus Personal Trainings στηρίζεται στο μοντέλο προπόνησης του Juventus Soccer School και έχει τροποποιηθεί για τις ανάγκες της ατομικής προπόνησης. Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο προπονητικό πρόγραμμα, ο ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις αδυναμίες του και να τελειοποιήσει τα δυνατά του σημεία.
Οι ηλικίες και ο τρόπος λειτουργίας
Το Juventus Personal Training απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών που συμμετέχουν στo JuventusAthensSoccerSchool, στη JuventusAthensAcademy ή σε οποιαδήποτε άλλη Ακαδημία της “γηραιάς κυρίας” εντός ή εκτός Αττικής. Στο Juventus Personal Training, ο ποδοσφαριστής έχει την δυνατότητα να προπονηθεί ατομικά,  σε group των 2 ή σε group των 3 παικτών. Στα groups των 2 ή 3 απαραίτητη προϋπόθεση είναι όλοι οι παίκτες να είναι της ίδιας ηλικίας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία της JuventusAthensAcademy, στο τηλέφωνο 6973 300 306 , για να εκδηλώσουν την επιθυμία της συμμετοχής στο Juventus Personal Training και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι προπονητές, θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία για την  επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: