JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Γιουβέντους-Τζένοα 2-0, επιστροφή στις νίκες.

Η Γιουβέντους με γκολ των Βιντάλ (23') και Τέβεζ (37'), κέρδισε την Τζένοα με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο. Μπορούσε και 8-0 η Γιούβε.

Μετά τις ήττες από Φιορεντίνα και Ρεάλ Μ., η Γιουβέντους ήθελε να επιστρέψει όχι απλά στις νίκες αλλά και στις καλές εμφανίσεις, υποδεχόμενη την Τζένοα. Αυτό που ήθελε το έκανε καθώς επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 και θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι ή αν ο Περίν δεν έκανε ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Οι Μπιανκονέρι είχαν από το ξεκίνημα στο μισό γήπεδο τους Γενοβέζους, είχαν δοκάρι με τον Βιντάλ και άλλες τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο με τους Τέβες, Πογκμπά, Γιορέντε και Κιελίνι, για να ανοίξουν τελικά το σκορ με πέναλτι του Βιντάλ στο 23'. Αυτός που το κέρδισε ήταν ο Ασαμόα, που είχε ένα πόδι εντός περιοχής και ένα εκτός με τον ρέφερι τελικά να δείχνει στη βούλα. Παρά το 1-0, πάντως, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν σαν να ήταν 0-0 και έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες με Πογκμπά και Γιορέντε, πριν γίνει το 2-0 στο 36' με ωραία προσπάθεια και σουτ του Τέβες εντός περιοχής.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στο ματς για την Τζένοα ο Γιάννης Φετφατζίδης, που είδε αμέσως κίτρινη για θέατρο, με τη Γιουβέντους να ελέγχει πλήρως την κατάσταση και να δημιουργεί κι άλλες ευκαιρίες. Ο Περίν, όμως, σταμάτησε όσες φορές χρειάστηκε τον Γιορέντε. Το πόσο εύκολη ήταν η νίκη των Μπιανκονέρι, που από ένα σημείο κι έπειτα έκαναν και συντήρηση δυνάμεων καθώς υπάρχει και αγωνιστική μεσοβδόμαδα, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Τζένοα είχε... μόνο μία τελική προσπάθεια. Στο 92' με κεφαλιά του Φετφατζίδη...

JUVENTUS-GENOA 2-0
Γκολ: Vidal (Πεν) 23’ , Tevez 36’ 
JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal (42’ st Padoin), Pirlo, Pogba, Asamoah (27’ st De Ceglie); Tevez, Llorente (30’ st Giovinco)
A disposizione: Storari, Rubinho, Caceres, Ogbonna, Peluso, Motta, Marchisio.
Allenatore: Conte
GENOA
Perin; Antonini, Portanova, Manfredini, Marchese; Vrsaljko, Biondini, Kucka, Antonelli (1’ st Fetfatzidis); Bertolacci (34’ st Centurion); Gilardino
(1’ st Konate)
A disposizione: Donnarumma, Bizzarri, Gamberini, Sturaro, Sampirisi, Lodi, De Maio, Cofie, Stoian
Allenatore: Gasperini
ARBITRO: Doveri
ASSISTENTI: Posado, Marrazzo
QUARTO UFFICIALE: Ghiandai
ARBITRI D’AREA: Russo, Mariani

AMMONITI: 7’ pt Tevez, 11’ st Fetfatzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: