JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Μαρότα: "Καμία υπόσταση δεν έχουν οι φήμες για Πραντέλι".

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Τσέζαρε Πραντέλι να διαδέχεται στο τέλος της σεζόν τον Αντόνιο Κόντε, ενώ αποθέωσε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο Ιταλός τερματοφύλακας ανανέωσε έχοντας προτάσεις με τα διπλά χρήματα.

Δύο ήττες στη σειρά γνώρισε η Γιουβέντους και αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσουν οι φήμες περί αλλαγής προπονητή το καλοκαίρι. Υπάρχουν σενάρια σύμφωνα με τα οποία στο τέλος της σεζόν ο Αντόνιο Κόντε θα αποχωρήσει από το Τορίνο και θα τον διαδεχτεί ο Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος μετά το Mundial θα φύγει κατά πάσα πιθανότατα από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.
Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στον κόσμο της φαντασίας κατά τον Μπέπε Μαρότα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Κόντε έχει συμβόλαιο ως το 2015 και πως ο σύλλογος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει κάνει ως τώρα.

"Το συμβόλαιο του Κόντε εκπνέει το 2015. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση μαζί του και είμαστε πολύ χαρούμενοι από τη δουλειά του. Επομένως, δεν υπάρχει καμία βάση στο ότι σκεφτόμαστε να πάρουμε άλλον προπονητή. Οι φήμες για τον Τσέζαρε Πραντέλι δεν έχουν καμία υπόσταση".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τζανλουίτζι Μπουφόν, στον οποίο ασκήθηκε σφοδρή κριτική μετά την εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα: "Ο Μπουφόν είναι ένας πρωταθλητής, ένας πραγματικός επαγγελματίας, ένας ηγέτης στα αποδυτήρια και ο αρχηγός της Γιουβέντους και της Ιταλίας. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου, ο οποίος αντιπροσωπεύει τα ιδανικά ενός ποδοσφαιριστή και αποτελεί την απόλυτη επιθυμία ενός προπονητή και μίας διοίκησης, οι οποίες διαχειρίζονται ένα σύνολο από επαγγελματίες.
Επομένως, μπορείς να του επιτρέψεις να έχει μία κακιά στιγμή. Σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό. Ο Τζίτζι απέδειξε την αγάπη του για τη Γιουβέντους τη στιγμή που ανανέωσε. Είχε μία σειρά από προτάσεις από το εξωτερικό. Του έδιναν τα διπλά χρήματα, όμως, εκείνος έμεινε".

Τέλος, για τους Βιντάλ, Πογκμπά και Μαρκίζιο σχολίασε: "Γράφονται πολλά στο εξωτερικό, αλλά η ρήτρα ενός συμβολαίου δεν αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Βλέποντας κανείς την εξαιρετική σχέση που έχουμε με τους Αρτούρο Βιντάλ, Πολ Πογκμπά και Κλαούντιο Μαρκίζιο, τρεις σοβαρούς επαγγελματίες που θέλουμε να φορούν τη φανέλα της Γιουβέντους, δεν πρόκειται να βάλουμε καμία ρήτρα αποδέσμευσης σε συμβόλαιό τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: