JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αναγκασμένος να κάνει rotation είναι ο Κόντε.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος έπειτα από τη διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ η Γιουβέντους έχει διαδοχικά δύσκολα παιχνίδια. Το γεγονός αυτό, επιβαρύνεται από την μέχρι τώρα κάκιστη συγκομιδή βαθμών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι.
Η Γιούβε έχει αρκετούς διεθνής και αυτό δε λειτουργεί θετικά στην ομάδα τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς δεν αναμένεται να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Με την επανέναρξη της Σέριε Α, οι παίχτες του Αντόνιο Κόντε πηγαίνουν την προσεχή Κυριακή στη Φλωρεντία όπου τους περιμένει η Φιορεντίνα στο εχθρικότατο για αυτούς Αρτέμιο Φράνκι. Κολλητά, στις 23 του μήνα καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η βαθμολογική τους θέση στο «σεντόνι», δεν τους δίνει το (έτσι κι αλλιώς σχεδόν ανύπαρκτο) δικαίωμα να μη χτυπήσουν το παιχνίδι. Απλά πλέον δε μιλάμε μόνο για γόητρο. Η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική. Αλλά και στο πρωτάθλημα πιθανή απώλεια την αφήνει πίσω. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τουλάχιστον οι Πίρλο, Κιελίνι, Μαρκίζιο, Πογμπά χρειάζονται ανάσες τα πράγματα δυσκολεύουν και περιπλέκονται.
Στη συνέχεια, η λογική εξέλιξη των πραγμάτων στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ λέει ότι, όταν η «μεγάλη κυρία» θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη την τελευταία αγωνιστική των ομίλων θα χρειάζεται αν όχι τη νίκη, τουλάχιστον την ισοπαλία (η Γαλατά έχει δύο απανωτά παιχνίδια με την Κοπενχάγη και σίγουρα θα πάρει βαθμούς). Το πρόγραμμα πάλι δεν ευνοεί τους «μπιανκονέρι», καθώς κολλητά με το παιχνίδι αυτό, 4 μέρες μετά, είναι το μεγάλο ντέρμπι Γιουβέντους-Νάπολι. Ένα ντέρμπι με μία ομάδα που είναι συνδιεκδικήτρια του πρωταθλήματος.
Έχουμε τέσσερα σημαντικότατα παιχνίδια, τα οποία ανά δυάδες πέφτουν μαζί. Αναγκαστικά σε κάποια από αυτά θα δοθεί θεωρητικά περισσότερη βαρύτητα, ενώ σε κάποια άλλα λιγότερη. Το σίγουρο είναι ότι ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ρεάλ, το παιχνίδι που «καίει» περισσότερο είναι αυτό στη Μαδρίτη, οπότε στη Φλωρεντία κάποιοι παίχτες θα ξεκουραστούν.
Το κακό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρα από τα εμφανή βαθμολογικά, φέρνει και προβλήματα στο γενικότερο σχεδιασμό της ομάδας στο επόμενο δίμηνο. Ο Κόντε και το επιτελείο του, καλούνται να βρουν λύσεις βάζοντας προτεραιότητες, αλλά κάνοντας και έναν σωστό προγραμματισμό στη διαχείριση του υλικού, έχοντας όλους τους παίχτες ετοιμοπόλεμους διότι και ο «πάγκος» θα κληθεί να βοηθήσει.
Η βαριά φανέλα της Γιουβέντους δε συγχωρεί πρόωρους αποκλεισμούς, ή μη διεκδίκηση του τίτλου στα ίσα στην Ιταλία, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει τη χρονιά σαν το απόλυτο φαβορί. Από την άλλη, το πέρας τέτοιων δύσκολων αποστολών είναι που κάνει τις μεγάλες ομάδες να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Ο χρόνος θα δείξει. Όλα και όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα και μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: