JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Conte:«Για τον Vidal;Όλοι θα πρέπει συμμορφώνονται με τους κανόνες".




Ο προπονητής της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε μίλησε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα κατά της Φιορεντίνα.
Και οι πρώτες αντιδράσεις του προπονητή της Γιουβέντους δεν θα μπορούσε παρά να αφιερωθούν στην υπόθεση του Vidal:«Δεν έχω μιλήσει με τον Vidal,αλλά καταλαβαίνω γιατί υπήρξε αυτή η καθυστέρηση,αλλά χθες δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση,Όλοι θα πρέπει συμμορφώνονται με τους κανόνες"
Ο Conte στη συνέχεια μίλησε για την μεγάλη στιγμή της Ρόμα,μετά την χθεσινή όγδοη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στη Νάπολι: "Η Ρόμα είναι ισχυρή,είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός ίσως κάνει μερικούς ανθρώπους να καταλάβουν ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο,ο χθεσινός αγώνας Ρόμα-Νάπολη ήταν ένας αγώνας μεταξύ δύο υποψηφίων για τον τίτλο,και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν. 
Όσον αφορά την Φιορεντίνα είναι μια μεγάλη ομάδα με ένα όμορφο έργο.Η ομάδα χτίστηκε για να βελτιώσει την τέταρτη θέση στο περσινό πρωτάθλημα. "
Οι αγώνες της Γιουβέντους: «Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό φέτος έχουμε να αγωνιστούμε Αν είμαστε ενήμεροι για αυτό μπορούμε να το κάνουμε.".
Ερωτηθείς από έναν Ισπανό δημοσιογράφο για την επόμενη συμμετοχή στο Champions League κατά της Ρεάλ Μαδρίτης,ο Κόντε απάντησε: « Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν με νοιάζει ,δεν θέλω να φανώ αγενής,αλλά τώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη Φιορεντίνα ".
Για τον Llorente : " Έχει βελτιωθεί ο Fernando ελπίζω να προσφέρει στην ομάδα τα βέλτιστα,και ίσως μπορεί να επιστρέψει στην εθνική του ομάδα "

Δεν υπάρχουν σχόλια: