JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Conte:«Εφιάλτης για 10 λεπτά'.




Ο Antonio Conte αισθάνθηκε ότι η Γιουβέντους "κυριάρχησε" στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα εκτός από τα "10 εφιαλτικά λεπτά ."

Η Γιουβέντους ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 66 λεπτ'ο,αλλά τελικά έχασε 4-2 μετά από το χατ-τρικ του Giuseppe Rossi και ένα τέρμα του Joaquin.

«Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά κλειστό.Είχαμε τον έλεγχο με κάθε τρόπο,ακόμη και κατά το δεύτερο ημίχρονο", είπε ο προπονητής της Γιουβέντους στο Sky Sport Italia.

«Τότε κάτι περίεργο και αδιανόητο συνέβη.Χάσαμε έναν αγώνα που ήμασταν κυρίαρχοι.

"Πώς μπορούμε να το εξηγήσουμε;Μια εξήγηση θα ήταν εύκολη.Σε 10 λεπτά έχουμε καταστρέψει όλη τη σκληρή δουλειά,τόσο κατά τη διάρκεια αλλά και πριν από το παιχνίδι. Καταφέραμε να επιτρέψουμε στην Φιορεντίνα να γυρίσει το παιχνίδι.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.Πρέπει να πάρουμε τα 10 αυτά εφιαλτικά λεπτά και να μάθουμε από αυτά. Συνεχίζω να πω αυτό το έτος θα είναι πολύ,πολύ δύσκολο.

"Σε αυτά τα 10 λεπτά θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την Φιορεντίνα να πάρει πίσω στο παιχνίδι, περισσότερο από ότι είχε σε οποιοδήποτε στάδιο.Υπάρχει τεράστια λύπη.

«Αγωνιστήκαμε άσχημα την περασμένη σεζόν και πήρε μια ισοπαλία,ενώ αυτή τη φορά μέχρι το 70  λεπτό στο γήπεδο ήταν μόνο η Γιουβέντους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο,τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. "

Ο Conte αρνήθηκε ότι στο μυαλό όλων στη Γιουβέντους βρισκόταν στον αγώνα του Champions League  με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη.

"Αυτό ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι σε μια πύρινη ατμόσφαιρα,γι 'αυτό δεν θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή από την Ρεάλ Μαδρίτης.Ήμασταν στον αγώνα από την αρχή και όλα πήγαν στραβά σε αυτά τα 10 λεπτά.

«Έχει συμβεί μερικές φορές αυτή τη σεζόν να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας μέσα στο παιχνίδι.Πρέπει να εργαστούμε πάνω σε αυτό.Αυτό είναι όλο. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: